07.07.10
14:37
Здравеите нов съм тук искам да ви питам дали е опасно да се взимат хранителни добавки дълго време в началото започнах да пия Super Mass Gain на Нутрим и го пиех всеки ден (вкл и Събота и Неделя) на нон стоп ги пиех след това започнах с Mega Pro 92 Platinum и него пиех всеки ден вредно ли е да пия хранителните добавки всеки ден и трябва ли да почивам от тях например 1 месец зимам 1 месец почивам моля кажете ми много е важно
07.07.10
14:41
Ти храната спираш ли я?
казано от korpusito на 07.07.10, 14:51:
Специално за добавките на Нутрим може и да е опасно...
х5
Е защо да са смъртоносни горе долу постигнах добри резултати от тях качих 7 кила за 1 месец скоро ще си купувам от вносните добавки надявам се да свършат работа мислех си и за Креатин Монохидрат но трябва ли да взимам почивка 1 месец преди да започна Креатина
Мнението беше редактирано от MaSkE на 07.07.10 16:24.
казано от MaSkE на 07.07.10, 16:23:
Е защо да са смъртоносни горе долу постигнах добри резултати от тях качих 7 кила за 1 месец скоро ще си купувам от вносните добавки надявам се да свършат работа мислех си и за Креатин Монохидрат но трябва ли да взимам почивка 1 месец преди да започна Креатина
Ми ако си пил креатин един месец,задължително е да направиш почивка един месец.
Досега не съм зимал Креатин за първи път ще го пия взимам други добавки но преди да започна креатина трябва ли да почивам 1 месец или да го взимам веднага след като свърша другите добавки
Мнението беше редактирано от MaSkE на 07.07.10 17:31.
Мерси много разбрах достатъчно последен въпрос извинявам се ако ви досаждам много как деиства креатина върху тялото и как ще изглеждам след като започна да го пия чух че креатина задържа вода в мускулите някои ми казаха че съм щял да се подуя като топка балон и че ще се огрозя много и ще ми се подуе лицето щял съм да стана дебел тъи като съм нисък а трябвало да съм висок вярно ли е всичко това ако може ми покажете снимки на хора които са взимали креатин защото взех да се притеснявам да не би да се надуя и после като спра креатина щял съм да спадна доста и да си върна старата форма
07.07.10
19:42
Прочети :
http://www.bb-team.org/articles/871/#axzz0t1kCdFNk
и
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218/
07.07.10
20:26
казано от Стоянчо на 07.07.10, 15:55:
Нутрим са смъртоносни, пич!
Не разбрах, защо са смъртоносни? :)
Според мен беше саркастичен хах .. :)
Мнението беше редактирано от hardrlz на 07.07.10 20:34.
казано от cecowe на 07.07.10, 20:26:
Сериозно бре, има смъртни случаи. Накратко - реших да развенчая всички митове и преди 2 или 3 години реших 1 месец да “зобам” про голд на Нутрим. Скъсах си задника от гърмежи, а от одимяването и ароматизирането на кооперацията няколко души или са се изнесли от блока или са отишли в един по-добър свят :)
07.07.10
21:12
Хълк е плод на експерименти на тинейджъри с прекомерни количества добавки на нутрим.
08.07.10
00:03
казано от Стоянчо на 07.07.10, 20:58:
Сериозно бре, има смъртни случаи. Накратко - реших да развенчая всички митове и преди 2 или 3 години реших 1 месец да “зобам” про голд на Нутрим. Скъсах си задника от гърмежи, а от одимяването и ароматизирането на кооперацията няколко души или са се изнесли от блока или са отишли в един по-добър свят :)
Поне гърмежите силни ли бяха? -_-
08.07.10
00:13
Ами какво друго може да се очаква от млечно яйчен протеин направен от соя.
08.07.10
06:18
казано от cecowe на 08.07.10, 00:03:
Поне гърмежите силни ли бяха? -_-
Като Пернишки ГоУф 2 с махнати гърнета :D
От миризмата тапетите се разлепват, а латекса почва да се лющи. Съседите заплашиха да извикат Гражданска защита, поровете от близката горичка избягаха със скимтене, плъховете в мазето директно се натръшкаха /така и не разбраха милите какво ги е сполетяло/. :D
Колегата явно много добре знае за какво иде реч. Един малък АЕЦ, един малък Чернобил :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.07.10 09:45.
12.07.10
09:29
казано от MaSkE на 07.07.10, 14:37:
Здравеите нов съм тук искам да ви питам дали е опасно да се взимат хранителни добавки дълго време в началото започнах да пия Super Mass Gain на Нутрим и го пиех всеки ден (вкл и Събота и Неделя) на нон стоп ги пиех след това започнах с Mega Pro 92 Platinum и него пиех всеки ден вредно ли е да пия хранителните добавки всеки ден и трябва ли да почивам от тях например 1 месец зимам 1 месец почивам моля кажете ми много е важно
Това звучи като “Опасно ли е да ям в продължение на месеци” :D
за протеин няма проблеми, за креатина трябва почивка а на нутрим както казаха всичко е опасно, все едно да ядеш развалени яйца и да питаш опасно ли е :D