12.04.10
16:03
Искам да чуя вашите мнения за добавки, които ще ми свършат работа, без да има значение тяхната цена, но все пак е добре да се гледа и цена-качество, кое ще излезе най-изгодно !
12.04.10
18:37
Тези 2-те в комплект :
silabg.com/bg/953-SYNTRAX-FYRE-Original-120-caps.html
silabg.com/bg/954-SYNTRAX-SPYCE-120-caps.html
Има ефект от тях , много хора са ги пробвали , лошо не съм чул за тях . Цената отговаря на качеството.
Задължително комбинирани със добра кардио/силова тренировка и добро НДВ , ще свалиш доста мазнини и килограми
Начина на употреба , е написан :)
Аз пък мисля че Spyce не му трябва и тея 110лв за него въобще не са оправдани , и може да ги даде за други добавки , доста по наложителни то Spyce
12.04.10
21:19
Spyce засилва действието на Fyre и подтиска апетита още повече също увеличава термогенезата, само че наистина парите са му много, защото сам по себе си не е нещо особено и е слабичък, за разлика от Fyre,Пробвал съм ги и отделно и заедно ;)
Мнението беше редактирано от The Prowler на 12.04.10 21:20.
13.04.10
00:29
Ами дайте някакви други предложения де. И с какво да ги комбинирам тия работи или само 1-2 да пия ? Нещо - протеинче, амино, бца ??
DS Lean Xtreme или MAN Scorch + йохимбин + добра храна + протеин и бцаа + много кардио
13.04.10
13:40
аз си харесах тия работи: silabg.com/bg/product/detail/search_what/syntrax/id/5482/na/SYNTRAX - Matrix 5.0 - Bananas & Cream - 2270gr
silabg.com/bg/953-SYNTRAX-FYRE-Original-120-caps.html
silabg.com/bg/2037-CONTROLLED-LABS-Purple-Wraath.html
И ми трябва един л-карнитин или се чудя както -Go hard or Go home- каза silabg.com/bg/954-SYNTRAX-SPYCE-120-caps.html да взема.
15.04.10
23:43
Някакви мнения ??
Много е добър стака .. само дето Spyce не е л-карнитин. А е още един фет бърнер от марката на Fyre. Но мисля че 2-те са добра комбинация и се подсилват един друг. Но мисля че l-carnitin не ти и трябва :)
Matrix
Purple Wraath
Fyre+Spyce
(Протеина и Аминокиселините са без забележка.Но, аз те съветвам да опиташ таз годишните бърнери - OxyELITEPro+Recreate или Lean Extreme+Adrenalean .. И 2-та варианта са по 150лв, а за Fyre+Spyce ще дадеш повече)
От тук трябва да си орпавиш храненето и си готов.
като цяло Fyre не е особено популярен в бб.ком . Иначе моите впечатления са, че не е зле да се комбинира с нещо и задължително си вземайте версията с йохимбе, другата е буквално боклук :)
Аз точно версията без йохимбе си взех и мога да кажа че очаквах много повече от продукта. Смятам да направя след него още един цикъл, но се чудя дали да взема версията с йохимбе или направо някакъв друг продукт. Какво мислите вие?
Мнението беше редактирано от П.М. на 16.04.10 12:00.
26.04.10
08:22
Какво е това йохимбе ? Примерно в сила бг като гледах там само едно имаше. А протеина матрица да е, а не белтъчен ?
26.04.10
12:40
Когато се комбинира MAN Scorch с Yohimbine HCl на Primaforce примерно,каква е дозировката на Yohimbine и кога и по колко пъти на ден се приема?
26.04.10
14:07
казано от Taen23 на 26.04.10, 08:22:
...А протеина матрица да е, а не белтъчен ?
Имаш ли идея какво е протеин и какво - белтък? Т.е. знаеш ли, че са едно и също нещо? Преди да тръгнеш да пиеш нещо, пък било то и най-безвредното, е хубаво да имаш поне някаква най-обща представа какво е и какво върши...
26.04.10
18:11
казано от Martin Tomov на 26.04.10, 14:07:
Имаш ли идея какво е протеин и какво - белтък? Т.е. знаеш ли, че са едно и също нещо? Преди да тръгнеш да пиеш нещо, пък било то и най-безвредното, е хубаво да имаш поне някаква най-обща представа какво е и какво върши...
Мисля, че има и въглехидратен протеин. Затова уточних точно белтъчен. И все пак някой ако може да каже дали матрица или белтъчен е по-добре. И за това йокохимбе ли какво е да дадете информация.
Благодаря !
казано от Taen23 на 26.04.10, 18:11:
казано от Martin Tomov на 26.04.10, 14:07:
Мисля, че има и въглехидратен протеин. Затова уточних точно белтъчен. И все пак някой ако може да каже дали матрица или белтъчен е по-добре. И за това йокохимбе ли какво е да дадете информация.
Благодаря !
http://www.bb-team.org/articles/900/
Под въглихидратен протеин може би имаш предвид гейнер. Иначе кой вариант е по-добър не мога да ти кажа.
Мнението беше редактирано от П.М. на 26.04.10 18:21.
03.05.10
19:52
Все пак не получих отговор ? матрица ли да взема или Scivation Whey ?
10.07.10
17:26
Здр. Искъм да попитам някои може ли да даде инфо за 2008-2009-2010г кои са топ 5 фат бърнери
Класации много и най-различни.
Мнението беше редактирано от AlexK на 10.07.10 20:35.
казано от Pavel.G на 10.07.10, 17:26:
Здр. Искъм да попитам някои може ли да даде инфо за 2008-2009-2010г кои са топ 5 фат бърнери
като искЪш да питаш, защо не попита първо гугъл? ;)
Има много бърнъри, които са качествени и действат по сходен начин. Най-различни класации може да намериш в нета. Най-добрият вариант все пак си остава ефедрин и кофеин, след това за мен са отделно съчетаване на най-важните съставки, които изграждат бърнърите, а после следват Meltdown, Scorch, OxyElite и т.н.
ех.....ако още имаше ефедрин и аз щях да видя какво е това чудо :D
Иначе смисъл от класациите няма поради простата причина ,че на всеки даден продукт му влияе различно
12.07.10
12:05
Stizm
прочети само какво има вътре
За мен това е наи-доброто решение за да сваляш килограми ако ти се тренира разбира се
Stizm е за хора, които повечето бърнери не ги усещат като енергия (ТАКА СЪМ ПРОЧЕЛ!).Окси елит про в момента най-продавания бърнер, така поне пише в бб.ком . И това не значи, че стизм е лоша идея, напротив много висока оценка и доволни има от него :) Всеки си решава, той е даже с 12 кинта по-евтин.........това вече, който е за 10-12 лева :Д
Според мен Anadrox също не е за пренебрегване в комбинация с друг бърнер. Lipo 6 Black дава ефект също при много народ!