12.07.10
19:04
Здравейте ! Тренирам лека атлетика и всичко ми е г/д оформено но имам мазнини около корема и искам да ги изчистя за лятото. Та въпроса ми е ако спра тестените изделия сладки газираното пържено ще намаля ли амзнините околко корема. А и знам че не се сваля на едно място а навсякъде ;) и още нещо кардиото ми е добре .. :D все пак постоянно тичам .. Мерси предварително !!! ;)
казано от finder на 12.07.10, 19:04:
Здравейте ! Тренирам лека атлетика и всичко ми е г/д оформено но имам мазнини около корема и искам да ги изчистя за лятото. Та въпроса ми е ако спра тестените изделия сладки газираното пържено ще намаля ли амзнините околко корема. А и знам че не се сваля на едно място а навсякъде ;) и още нещо кардиото ми е добре .. :D все пак постоянно тичам .. Мерси предварително !!! ;)
Определено ще има ефект върху теглото ти, а дали ще е по корема или някъде другаде - не се знае :) . Не знам какъв ти е режима на хранене, но определено горе изброените храни не трябва да са там :)
12.07.10
19:19
1.85 м 78-79 кг съм а но имам мазнини около корема .. естествено е че ще сваля навсякъде не се заблуждавам че ще е само по корема но дали ще оформя навсякъде ако ги спра драстично. Кардиото няма да ви казвам защото не се спирам тренирам всеки ден лека атлетика и така .. :P
12.07.10
20:13
Ако си дълъг бегач едва ли ще се орелефиш толкова дълбоко, тъй като просто ще ти липсва мускулната маса. Но ако си спринтьор - определено ще постигнеш напредък във визията, да не говорим, че ще си по-лек и по-качествен. Всъщност в каква дисциплина се състезаваш?
13.07.10
05:57
казано от finder на 12.07.10, 19:19:
1.85 м 78-79 кг съм а но имам мазнини около корема .. естествено е че ще сваля навсякъде не се заблуждавам че ще е само по корема но дали ще оформя навсякъде ако ги спра драстично. Кардиото няма да ви казвам защото не се спирам тренирам всеки ден лека атлетика и така .. :P
каква ти е дисциплината?
на колко години си ?
питам защото аз бях 4х100(последна щафета) и без кой знае какво хранене бях с страхотна форма по него време
13.07.10
06:10
аз съм копиехвърляч и от време на време щафета 4 по 100 н оси тренирам о скоро здраво като бегач тъй като в копието се иска страхотна бързина .. като спринтьорите .. та викате ще се получат ли нещата ?