Малко помощ.

13.07.10
13:45

Привет на всички от форума. Нуждая се от помощ със свалянето на килограмите. В момента съм на 16г, 183см висок и тежа 120кг.Може би ще предположите че по цял ден се тъпча пред компютъра,и няма да сбъркате, защото допреди 3 година беше така. Не обръщах внимание на външният си вид нито пък на здравето си. Така минаваха дните и един ден просто самосъжалявайки се реших, че е настъпило време за промяна. Записах се на ръгби,но не спрях яденето и нямаше ефект, ако свалях килограм или 2 то след няколко дни веднага ги качвах. Но тази година наистина реших че е нужно да сваля килограми, несамо заради естетическата гледна точка,но и заради здравето ми. От началото на годината започнах да ходя най-редовно на тренировки и започнах да правя лицеви упори , коремни преси и клекове вкъщи, спрях хялба. Сладкото го ограничих до 1 2 сникерса преди мач или тренирока но не винаги. И забелязах 4е има промяна. Кардиото и издръжливостта ми се повишиха, както и силата. Но уви килограмите си стоят. Въпреки че гледайки по дрехите съм свалил 1 2 см от талията.
Затова искам да попитам за някакъв съвет, как може да сваля корема и дупето и краката ( те са най-проблемните ми зони).  Благодаря предварително.

13.07.10
13:49

Има важна тема за НВД, не е нужно да спазваш отначало стриктно, излишните килограми падат бързо.
Всичко опира до храненето.

13.07.10
13:51

Да но гледам че НВД-то трябва да сум поне на 18 :s

13.07.10
13:59

Яж по 5 пъти на ден, никакво сладко и газирано и се движи.

Наблягай на месо, ориз, картофи варени, овесени ядки, 1 кофичка дневно к.мляко, без прясно и те така.....

13.07.10
14:00

Не ти е рано да научиш основните принципи на правилното хранене. На сайта има достатъчна информация, чети!

13.07.10
15:26

Сега като поразгледах из форума, реших да си направя “НВД меню” и изчетох темата на емзо, само че ми запуши главата от сички тези ГИ и  БМР и ОКБ. Но все пак се надявам утре по това време да съм горд собственик на “НВД меню” :)

13.07.10
17:53

Аз нали ти казах да не смяташ ;)

Яж по 5 пъти на ден, спри всичко сладко и хляб и пак ще има ефект.

АМа не 5 пъти по една тава ориз :D

13.07.10
18:41

ОК без тави ориз (check) :D Само да нее получи объркване. Поне може ли да си направя схема горе доло да си разпределя кога какви мазнини въглехидрати и белтъци пиремам, или да ям както ми доиде.

Мнението беше редактирано от Monsieur LeClerc на 13.07.10 18:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1