12.07.10
09:17
Ако трябва да избирате кои от двата продукта ще изберете и защо - решил съм да пробвам един от двата продукта и искам да чуя мнението ви .Само да спомена че другият продукт с които ще се комбинират един от тези двата е Intraxcell - тои е твърд във схемата...
12.07.10
12:50
Интра, пил съм 3 опаковки пърпъл и 1 интра, просто е по-добър продукт и по-изгоден имайки предвид, че 2 дози от пърпъл е адекватната доза. Още повече и двете са на АЕН и комбинацията от добавки на една фирма е по-добра идея в 90% от случаите :)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 12.07.10 12:51.
12.07.10
12:55
Мда прав си ама то въпроса е да се стакнат 2 бета аланин продукта
12.07.10
12:58
И съм решил да взема и Стизм за енергитик ама тоя въпрос маи ще го задам в другата секция
Малко ме притеснява кофеина вътре - хич добре не ми деиства.....
12.07.10
13:02
Много силен ми се струва, щом аз се метнах на окси, за да не се получи прекалено силна работата, че пия и recreate + jack3d, смятай :) А по-голям фен от мен на това да те тресе хапа, здраве му кажи.
12.07.10
13:32
‘че е силен силен е
аз смятам да почна с една таблетка преди тренировка
ще видим
И все пак Пърпъл-а не е за по време на тренировката, иначе и аз съм за ИнтрАболик-а.
Не съм пил пърпъл, обаче ИнтрАболик пия в момента, и съм изключително доволен. Препоръчвам ти го
В тренировъчен
-тренировка интрабоик
-3 капсули интраксел
В нетренировъчен
-2 пъти по 3 капсули сутрин и вечер интраксел.
ИнтрАболик много ясно ,PW изобщо не ми хареса като ефект и има ужасен послевкус.
12.07.10
15:35
а мога ли да си го смеся с изотоничната напитка?
В ИнтрАболик си има минерален микс, нямаш нужда от изотонични напитки допълнително.
Най-много да му развалиш перфектния вкус ;)
Мнението беше редактирано от karlo на 12.07.10 16:24.
12.07.10
17:35
IntrAbolic
казано от karlo на 12.07.10, 16:24:
В ИнтрАболик си има минерален микс, нямаш нужда от изотонични напитки допълнително.
Най-много да му развалиш перфектния вкус ;)
2на доза от горския плод и направо рай :) :) :)
Не съм пробвал Интрта, но от PW, останах супер доволен, дори и по време на тренировка го приемах
и ми дававаше супер енергия от 1 доза, никога не съм приемал 2 дози.
Но както разбирам PW не се приема по време на тренировка, не знам защо но аз го чувствах супер
Да попитам дали може и двата продукта да се пият заедно (тъй като и двата са амино), и ако може Интрата само в тренировъчни дни ли да се приема,
защото PW го приемах всеки ден?
не мога да повярвам как ги сравнявате двата... едното е хидроизолиран протеин ... с класи над свободните амини с рат-а.да сравнявхте интра с пърпъл ин трейн ми се вижда по-логично честно...
но иначе от рат и интра второто е по-доброто няма спор ;)
13.07.10
14:00
Ясно значи поръчвам Интраболика и Интраексела и спирам изотоника докато го ползвам
мерси на всички
Добре и в крайна сметка, може ли да приемам и двата продукта едновреммено (Интрата и Рата)
Интрата по време, а Рата след тренировка?
15.07.10
08:37
Уффф господата от Сила-та пак ми пратиха друг вкус различен от този които съм поръчал:(((
Лимона бива ли го като вкус?
Intrabolic не знам да има с вкус на лимон. Моя е Леден цитрус и е мн вкусен. Ако наистина има и лимон мисля , че това ще е най-добрия вкус.
15.07.10
09:13
ам да извинявам се
леден цитрус е
аз го побългарих :)
И аз много се колебая между тези 2 продукта, но какво ще кажете за - 2 дози Пърпъл срещу 1 доза Интраболик, кое дава повече прилив на енергия и запазва мускулатурата, и е по-ефективно според вас ? :)
Не съм пил Пърпъла, ама от интра-та след всяка силова правя и кардио и не губя мускул.
19.07.10
18:24
вкуса е отвратителен
ефекта засега които усещам е че мускулните ми трески са леееко приглушени и има някакво остатъчно задържащо се напомпване
Мене не ме интересува толкова вкуса, а до кое е по- ефективно по този начин който съм написал по-горе.
Иначе все пак мерси, че ми каза за вкуса. :)
19.07.10
19:18
Ми само си представи....
19.07.10
19:56
казано от caihundrel на 19.07.10, 19:18:
Ми само си представи....
Един креатин етил естер на прах... Хм хм хм добре ще ти дойде :)
казано от Julius на 19.07.10, 19:04:
Мене не ме интересува толкова вкуса, а до кое е по- ефективно по този начин който съм написал по-горе.
Иначе все пак мерси, че ми каза за вкуса. :)
Няма нужда от 2на доза от PW, 1 доза и тренировката ти протича със супер енергия и интензивност.
Пробвал съм и 2на доза, но ефекта е един и същ, така че 1 си е идеалка.