Без почивка

11.07.10
22:11

Въпроса ми е, че си харесах тази програма (http://www.bb-team.org/workout/1359/#axzz0tTa6KCEJ) но ми е чудно какво ще стане ако я правя 7 дена в седмицата? Всеки ден? Не гарантира ли по-голям успех?

11.07.10
23:09

2-3 седмици ще издържиш,но след това резултатите ще започвант да спадат,следствие от липсата на почивка.Освен това мускула расте,когато почива.Събери сега 2 и 2 и кажи какво ще стане,ако не почиваш а тренираш всеки ден.

12.07.10
01:40

Ще претренирваш и няма да има особени резултати

Която и програма да правиш, при “бягане” на по-дългото разстояние едва ли ще издържиш на темпо 7 от 7. Не гарантира по-голям успех, напротив - гарантира най-малкото умора, най-много - претрениране и контузия.

Прогресът идва по време на почивката, не по време на тренировката. :)

12.07.10
06:51

Благодаря ви за отговора! :)

12.07.10
07:50

Всеки ден бих тренирал, само ако акцентът е абсолютна сила, в много малообемни тренировки... и все пак поне ден почивка бих си давал. Ако целта ти е визия... по-скоро не.

12.07.10
08:13

Ако си професионалист, ще издържиш, ако си всичко останало - не. :)

13.07.10
07:56

казано от Bojilow на 11.07.10, 22:11:

Въпроса ми е, че си харесах тази програма (http://www.bb-team.org/workout/1359/#axzz0tTa6KCEJ) но ми е чудно какво ще стане ако я правя 7 дена в седмицата? Всеки ден? Не гарантира ли по-голям успех?

чакайте се уточним, ако става дума за силово трениране с щанги- ъпсурд(дори и у профитата го няма това)
ако става дума за някакъв вид физическо натоварване не е проблем (ако храненето и добавките са на ниво)

13.07.10
17:37

Четох, а и инструктора ми каза, че ако не се почива достатъчно вместо да се качва мускулна маса ще се сваля още повече. Предполагам е вярно?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1