12.07.10
19:44
Реших ,че е време да променя упражненията и тренировките като цяло и ми изникнаха няколко въпроса без отговор.
1.Удачно ли е да отделя гърдите сами в една тренировка или да оставя рамото при тях ?Съответно се получава така:
Понеделник - Гърди и корем
Сряда - Гръб ,рамо и корем
Петък - Ръце и корем
Събота - Гърди
Краката нямат отделна тренировка ,тъй като правя редовно кардио при което се акцентира върху тях.
2.Пия креатин етил естер ,който си го приготвям от сутринта и го пия чак привечер.Та въпроса ми е може ли да му стане нещо като престои толкова време ?
3.Кой вариант е по-добър при тренировка за гърди: Повече упражнения с по малко серии или по-малко упражнения с повече серии.
13.07.10
00:55
1.Удачно е да отделиш гърдите,но не с рамото,а отделно.Защо тренираш една мускулна група 2 пъти седмично?Не виждам тренировка за крака,а без тях трудно ще напреднеш.
2.Креатина се “приготвя” бързо,защо не го приготвяш преди да го пиеш?Все пак не мисля,че има проблем да престои няколко часа.
3.Кой вариант е по-добър ЗА ТЕБ трябва сам да прецениш,опитвай...
казано от Траян Атанасов на 13.07.10, 00:55:
1.Удачно е да отделиш гърдите,но не с рамото,а отделно.Защо тренираш една мускулна група 2 пъти седмично?Не виждам тренировка за крака,а без тях трудно ще напреднеш.
2.Креатина се “приготвя” бързо,защо не го приготвяш преди да го пиеш?Все пак не мисля,че има проблем да престои няколко часа.
3.Кой вариант е по-добър ЗА ТЕБ трябва сам да прецениш,опитвай...
Гърдите ги тренирам два пъти в седмицата ,защото искам малко да напредна с тях ,а и без това не виждам какво друго да тренирам ,все трябва нещо да го правя 2-ри път.
За етил естера си мисля ,че може да му има нещо ,защото като се минат няколко часа след като съм го направил и вкуса му не е чак толко гаден.
казано от Траян Атанасов на 13.07.10, 00:55:
Защо тренираш една мускулна група 2 пъти седмично?Не виждам тренировка за крака,а без тях трудно ще напреднеш.
казано от shinoK на 12.07.10, 19:44:
Краката нямат отделна тренировка ,тъй като правя редовно кардио при което се акцентира върху тях.
Кардио тренировката се акцентира върху свалянето на мазнини, здравето и настроението (и още много ..). Скардио ако можеше да се тренира крака, надали всички щяха да се мъчат с клек,сгъване,разгъване и прочие.
Мнението беше редактирано от Riko на 13.07.10 08:00.
13.07.10
08:10
казано от shinoK на 13.07.10, 06:03:
Гърдите ги тренирам два пъти в седмицата ,защото искам малко да напредна с тях ,а и без това не виждам какво друго да тренирам ,все трябва нещо да го правя 2-ри път.
За етил естера си мисля ,че може да му има нещо ,защото като се минат няколко часа след като съм го направил и вкуса му не е чак толко гаден.
С 2 тренировки седмично за гърди,няма да акцентираш върху тях.Изолирай гърдите в отделен ден,в който ще тренираш само тях,тренирай по-тежко,опитай нови методи.Внимавай да не ги преумориш.
Мнението беше редактирано от Траян Атанасов на 13.07.10 10:09.
казано от Траян Атанасов на 13.07.10, 08:10:
казано от shinoK на 13.07.10, 06:03:
С 2 тренировки седмично за гърди,няма да акцентираш върху тях.Изолирай гърдите в отделен ден,в който ще тренираш само тях,тренирай по-тежко,опитай нови методи.Внимавай да не ги преумориш.
Ок , ще ги оставя един ден ,но какво да правя съботата ? Крака правя неделя ,но е сравнително лека тренировката (само клекове).
13.07.10
19:23
Ами в събота почивай,не забрявай,че мускулите растат докато си почиват.