13.07.10
21:22
Извинявам се ако въпроса е задаван, ако е така пренасочете ме с линк към темата (аз не намерих)..
Въпроса ми е общ, ще помоля за кратки и точни отговори (да, не) - Възможно ли е покачване на мускулната маса, без да се качва на подкожни мазнини... само нарастване на мускулите?
13.07.10
21:50
Да, ама много бавно.
14.07.10
04:12
Фокусирал съм се над тази стратегия през последните 2-3 години и към днешна дата може да кажа, че е възможно (поне чувам мнения, че съм успял). Сменям периодите в тренировъчните програми (сила, обем, издръжливост), а хранителният ми режим е само ротационен.
Бързият прогрес отстъпва за сметка на качеството в по-дълъг период от време, но ако целиш функционалност и активно тегло, а не само визия, си струва.
14.07.10
09:43
Не може да се даде еднозначен отговор на поставения въпрос, но най вече зависи от изходнич статус на човека (стаж, тегло, процент мазнини и т.н.)
Недейте забваря и геннетиката на самия човек,за някой например това може да се окаже невъзможно.
14.07.10
10:30
Според мен е напълно възможно човек да чисти мазнини и да качва мускул пък защо не това да е възможно.
Възможно е това, но в никакъв случай не е по-добър от стандарта - основен период, период релеф.
15.07.10
11:32
казано от Миsh0 на 14.07.10, 11:49:
Възможно е това, но в никакъв случай не е по-добър от стандарта - основен период, период релеф.
x2 иначе профитата щяха да го правят масово