Трябва ми тренировачна и хранителна програма !

13.07.10
19:14

Здравейте, от 19.07.2010 / понеделник / мисля да започна да ходя на фитнес за да направя малко релеф. Реших да се обърна към вас с молба да ми помогнете при избора на гореспоменатите програми. А ето и малко информация за мен : пол - мъж ; години - 14 ; ръст - 173 см. ; тегло - около 60 кг. Ще съм ви много благодарен, ако успеете да ми помогнете. :)

13.07.10
19:50

Момче имаш мнооооооооооогоо да четеш. Нали знаеш, че изготвяне на фитнес програма се заплаща, хранителния режим е според твоите възможности.Горе има фитнес програми избери си една за начинаещи, стига досега да си тренирал.Ако не си почваш с комплексна тренировка. Релеф няма как да направиш ако нямаш мускул - а ти нямаш.

АН

14.07.10
00:18

imarhov, изтърва юни месец, сега докато се орелефиш ще свърши лятото.

14.07.10
07:41

казано от cecowe на 14.07.10, 00:18:

imarhov, изтърва юни месец, сега докато се орелефиш ще свърши лятото.

Аз не бързам за никъде. Нито пък искам да се орелефя ( за лятото ), просто искам да потренирам и да имам напредък, дори и минимален. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1