Проблем с гейнера

14.07.10
15:31

Здравейте, искам да попитам възможно ли е от предозиране на гейнер да се получи колит.
За пръв път използвам гейнер на самата опаковка пише само Vitamin shop и има голяма лепенка на която пише Solid Mass.
Изглежда ми некачествен 22 лева 1кг има само декстроза и суроватка, няма креатин.
На опаковката пиш препорачително 400гр на ден но от магазина ми казаха да удвоя килограмите си и по толкова грама да пия на 2 3 приема.
Пия 3 пъти по около 35-7 грама и не спазвам тайминг но гледам да е сутрин после към 3 и вечер към 9 между другите хранения
Тежа само 50 кг и идва някаде с 10 20 грама повече на ден но не го спазвам стриктно.
Та въпроса ми е дали поради това че прекалявам съвсем малко с дозите и не го пия под час мога да си докарам колит или ми се е получил от друго, защото като спрях гейнера и за 2 дни ми мина колита.
Искам да продължа да си го пия, знам че най важно е храненето но пък гейнера ми дава малко повече психическа нагласа, един вид стимулира ме :)
Благодаря, поздрави!

14.07.10
15:36

Въобще не го пий ако ти създава здравословни проблеми. И другият път си купи качествен протеин вместо тая захар...

14.07.10
15:40

Благодаря просто не съм запознат с добавките и това ми препоръчаха в магазина.
От миналата година следя форума, ектоморф съм и благодарение на вашите съвети качих 10 кг но се разболях и ги свалих :( затова сега пробегнах до добавки за да ми помогнат малко, а не мога да пия креатин защото имам проблем с бъбреците.
Ще поразгледам из форума за качествени добавки благодаря за отговора :)

14.07.10
16:04

Вземи си един хубав американски протеин и едни витамини и си готов ;) Успех

14.07.10
17:03

19 годишен,50 килограма? Едва ли от гейнъра идва всичко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1