14.07.10
15:20
така... замислил сьм да си напрая един набор от добавки за зимата (поне някаде кьм септември месец) и да Ви питам кво ще кажете :? просто си кажете мнението за стака .. ;)
1.Scivation Whey 10.000 лбс или BSN SYNTHA-6 5.04 лбс ама е мн малка разфасовка ...
2. ANABOLIC Xtreme MASS FX х2
3.ANABOLIC Xtreme HARD FX
3.NO-XPLODE
4.CELLMASS
5.NITRIX 360 tabs
6.PEAK BCAA’S POWDER
14.07.10
15:41
казано от korpusito на 14.07.10, 15:30:
Едновременно ли смяташ да ги пиеш :О
Май май...
Пийк не са много популярна фирма. може да вземеш на примафорс BCAA powder-a :)
14.07.10
15:41
Виж Камен какво е предложил, и направо виж и C-Bol, ще стане уникална комбинация - E-Bol, T-Bol & C-Bol.
И определено други БЦАА избери!
Съгласен съм с колегите, тея AX са голяма мафия.
П.П Камене, стана ли любопитно, ще постнеш ли едно фото ;)
14.07.10
16:11
аз не сьм ползвал Thermolife до сега ... как ти се отразява на тебе,има ли ефект,заслужава ли си? за стака ся просто нахвьрлям идеи :)
освен празни приказки, никой досега не е казал нещо по въпроса.
стака на АХ го правиш с много протеин и ВСАА и след него стака на BSN - пак с много протеин и ВСАА. няма смисъл от всичко накуп.
ще си позволя малко коментари на изказванията - изказалите се против АХ кои техни продукти са ползвали? и по какво съдят, че са “мафия” и са се изложили достатъчно (нещо подкрепено не само от мнения)? каква е разликата на ВСАА на примафорс и на пиик (освен, че едната марка е по-позната от другата на определен човек)? кой от изказалите се е пробвал стака на термолайф и го препоръчва на базата на личен опит?
15.07.10
03:32
казано от FRANKO1 на 14.07.10, 18:15:
освен празни приказки, никой досега не е казал нещо по въпроса.
стака на АХ го правиш с много протеин и ВСАА и след него стака на BSN - пак с много протеин и ВСАА. няма смисъл от всичко накуп.
ще си позволя малко коментари на изказванията - изказалите се против АХ кои техни продукти са ползвали? и по какво съдят, че са “мафия” и са се изложили достатъчно (нещо подкрепено не само от мнения)? каква е разликата на ВСАА на примафорс и на пиик (освен, че едната марка е по-позната от другата на определен човек)? кой от изказалите се е пробвал стака на термолайф и го препоръчва на базата на личен опит?
Да,наистина,на каква база са твърденията за излагане, особено за MassFX и HardFX, които са с изцяло променени формули. Slim Xtreme миналата година беше любимият продукт на всички за изгаряне на мазнини, и изведнъж всички решиха да го заклеймят!!! Подкрепяме мнението на Фрранко, за продуктите на BSN да се ползват след стака на Анаболик, а по време на стака, много протеин и бцаа на прах.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 15.07.10 09:16.
15.07.10
08:19
искам да питам Сила БГ какво мисли за продуктите на Thermolife ???
15.07.10
08:35
Не питаи търговците за продуктите им( моите уважения към момчетата от Сила-та които са винаги изключително любезни и отзивчиви)
Чети по форумите - напиши в Гугъл примерто Termflife Sizm review и чети
15.07.10
09:19
Правилно,мнение относно продукти няма да изразим във форума, може винаги да консултираме по телефон или скайп,тогава да израим лично мнение,но не и тук,тук можем само да дадем съвет ;)
Всички плюят(за кратко и аз дори) по АХ, но забравиха как промениха историята миналото лято :D
Да не говорим, че женското съсловие се избиваха да взимат по 2-3 опаковки :D
Сори за офтопика. Някой дано пробва скоро новия СтимХ.
15.07.10
10:11
За стака ще кажа само: Много пари ей. Тази тема пак се превърна в спор с марки и препарати. Има си други рздели за това.
15.07.10
10:57
казано от korpusito на 14.07.10, 15:59:
Съгласен съм с колегите, тея AX са голяма мафия.
П.П Камене, стана ли любопитно, ще постнеш ли едно фото ;)
Батьо, от 3 години съм със 8800 Sirocco и няма никви функции, явно живея в миналия век, хората тука с некви джипиеси, емемеси се занимават, майката си ебало :D
Абе като цяло добавки, които обещават по-добри резултати от стероиди или с имена наподобяващи стероиди, ми изглеждат несериозни и крайно съмнителни като ефект.
15.07.10
13:56
Inspect, не може да съм по-съгласен с теб. Не може да се бориш с природата, а хормоните са нейните елитни части. Просто и ясно.