Пак за Stizm

14.07.10
09:54

Смятам да ползвам Стизм като енергетик - силно съм впечатлен от това които прочетох да октопамина ....Смятам да почна с една таблетка преди тренировка тъи като особено ме е страх от кофеина вътре в продукта.Аз обикновенно тренирам към 7 - 7.30 и лягам към 12.00 .Може ли количеството кофеин вътре да ми разтрои съня?

14.07.10
10:02

Tова никой няма да може да ти каже, понеже, предоплагам знаеш, всичко е строго индивидуално що се отнася до толеранс към стимуланти и организъм. Доколкото съм чел в bb.com, почти никой не се е оплакал, че не може да спи. Предполагам и при теб не трябва да има проблем, ако пиеш към 6 и 30-7, а лягаш към 12.

Иначе избора ти е чуден, дано пожънеш успех.

14.07.10
10:04

казано от caihundrel на 14.07.10, 09:54:

силно съм впечатлен от това които прочетох да октопамина ....Аз обикновенно тренирам към 7 - 7.30 и лягам към 12.00 .Може ли количеството кофеин вътре да ми разтрои съня?

От октопамина чудеса не очаквай:(( Аз нищо не усетих при доста високи дози. Естествено при теб може и да подейства. Що се отнася до кофеина, ако си чувствителен, прием по този час ще ти разтрои съня.

14.07.10
10:05

Златно правило при всеки продукт 1/2 доза рано сутрин !
Дори и да ти влияе, до дни организма привиква.

14.07.10
10:25

мда ама за какво ми е тая енергия сутринта
при мен проблема е че от жегата цял ден когато стане време съм като парцал

14.07.10
10:27

ти май не четеш какво пиша ?
Докато ти свикне организма, после си го пий вечер.

Може и направо вечер ама може да ти трябва занимание вечерта :D

14.07.10
10:33

аз те разбрах бе Емзо ама нали като привикна няма да има енергия
на мен въпроса ми е дали ще ви пречи на съня
в две таблетки е 250 мг кофеин
решил съм да пробвам само с една
Аз лично съм стигал с експриреминтиране до 180 мг кофеин преди тренировка и ми правят проблем със съня

14.07.10
10:41

Няма такова нещо.
Едното е първоначална реакция - превъзбуда.
После свикваш, но НЕ значи, че няма да имаш енергия.

Просто изпий 1 сутрин да видиш как ти понася.

14.07.10
10:44

И да ходя на раБота с термогенен ефект?Ти представяш лш сш какво потене ще пада?:)))

14.07.10
10:56

(headbang) пий тогава вечер ама иди същата вечер на диско, поне да гориш калории :D

Мнението беше редактирано от emzo на 14.07.10 10:56.

14.07.10
10:58

:)
А синефрина ще ми подтисне ли глада?Да не стане така че след тренировката да не ми се яде? Аз и без това съм си злояд.....

14.07.10
11:10

Е аз докато пиех, ядях нормално, ама за сладко не мислех, това не е никак малко.

14.07.10
11:12

Eeee че то така супер:))))

14.07.10
13:05

казано от emzo на 14.07.10, 11:10:

Е аз докато пиех, ядях нормално, ама за сладко не мислех, това не е никак малко.

С това, доста ме впечатли. Аз немога без грам сладко на ден, некак си ми става лошо (не наистина просто непрекъснато почва да ми се яде, не говорим за падане на кръвната захар).

14.07.10
13:07

Скив ся, ако реша мога цял ден на вафлички да карам, казвам че ежедневието ми минаваше и минаваше без да мисля за сладко.
Дори 2 седмици забравих да зареждам или по-скоро не изпитвах нужда, това са 100мг Сине все пак в доза.

14.07.10
13:18

А бе аз съв много злояд - 200 грама месо и 100 грама ориз едва едва ги изяждам
ама шоколадите .....има един на Милка с цял лешник точно за 5 мин. изяждам два броя с 0.5 л прясно бляко:)

14.07.10
13:23

Иначе в края на август съм се замислил за окси елит про или стизм, но тъй като досега съм пил карнитин само и съм го усещал (като енергия) мисля, си че окси е по-добре. Стизм като гледам на всички действа като енергитик, защото някой хора не усещат бърнери ;) По колко хапа на ден Стизм се взимат, вече на 2рата седмица.

14.07.10
13:29

Стизм Рико няма какво да се чудиш - изчетох всичко което можах да намеря са съставките му и направо много се надъхах, които го е правил тоя продукт си е разбирал от работата трябва да ти кажа.Ся друг е въпроса дали работят така както пише.
А за ОксиЕлита ....И за нето четох много , общото мнение на специалистите е че всичко се върти около тоя Гераниум които е някаква билка тип енергетик на която обаче не са и правени никакви дългосрочни изследвания за натрупване на вредни емисии и т.н.
Ако забелязваш го има и в Джакеда

14.07.10
19:59

Usp Labs :) Предполагам това ще да е някакъв енергитик, тъй като го има и в джак3д и окси елит про както казваш ти. Обаче пък съм сигурен, че окси елит про ще го усетя, стизм като, че ли има мноооого съставки за енергия и фокус, аз си ги имам. Пък и термолайф са доста..как да кажа фирма, която слага доста работи в продуктите си а аз съм на 17. Даже са ми казвали, че няма смисъл от бърнер ако нямам поне 18-19 ама айде. Така или иначе ще трябва да се намаляват мазнините.

15.07.10
06:14

казано от caihundrel на 14.07.10, 13:29:

Стизм Рико няма какво да се чудиш - изчетох всичко което можах да намеря са съставките му и направо много се надъхах, които го е правил тоя продукт си е разбирал от работата трябва да ти кажа.Ся друг е въпроса дали работят така както пише.
А за ОксиЕлита ....И за нето четох много , общото мнение на специалистите е че всичко се върти около тоя Гераниум които е някаква билка тип енергетик на която обаче не са и правени никакви дългосрочни изследвания за натрупване на вредни емисии и т.н.
Ако забелязваш го има и в Джакеда

Гераниума не е ли най-обикновен здравец ?

Аха, освен това не е от най-читавите съставки.

То и хероина е най-обикновен мак :D

15.07.10
07:43

Роджъре, я им обясни как всичко е шит, и как Файъра е най - якия бърнар. :D

15.07.10
07:50

Хах виж какво ми отговарят в един американски форум на въпроса дали могат да се стакват Джакед и Окси -
Don’t! Reason being because both products contain: 1,3-Dimethylamylamine (Geranium) and you don’t want to take TOO much of this stuff…

15.07.10
07:53

За всичко що е стимулант е така,  но дали ще вземеш 4 капсули Окси Елит Про, или 1 капс окси и една лъжица Джакед само в трен дейс, няма кой знае какво значение, идеята е да не са макс дозинг.

15.07.10
07:53

продължение:

This compound’s influence upon the sympathetic nervous system (SAS) and norepinephrine levels is something very important to consider as the SAS and norepinephrine are considered to play important roles when it comes to influencing metabolic rate and especially the rate at which we burn calories while at re

15.07.10
08:44

Уааа, к’ва стана тя тука.

Аз го написах в ревюто - ако ще тренираш яко - Стизм
Ако искаш да се чувстваш еуфоричен (силно казано) - Окси.

15.07.10
10:32

От стизм-а получаваше ли някаква еуфория или хъс, или нещо подбно като окси-то както казваш. Защото мен често ме домързява за кардио, някой път пък ако трябва да тичам повече километри и си викам няма ги изтичам такива работи и.т.н.

15.07.10
10:41

Енерджи и концентрация (фокус).

VA

15.07.10
14:54

казано от caihundrel на 15.07.10, 07:50:

Хах виж какво ми отговарят в един американски форум на въпроса дали могат да се стакват Джакед и Окси -
Don’t! Reason being because both products contain: 1,3-Dimethylamylamine (Geranium) and you don’t want to take TOO much of this stuff…

Горките животни дето пасат здравец от кво мислиш умирят...

15.07.10
15:06

едното няма нищо общо с другото Vask0

21.07.10
08:25

Извинявам се че за пореден път дъвча тази тема но пустото мое любопитство и нуждата ми да достигна до дъното на нещата....Та въпроса ми е защо дяволите  на официалният сайт на Термолайф Стизъма не е споменат въобще????Въпроса ми е главно към търговците на суплементи защото едва ли някои друг е запознат с проблема....

21.07.10
08:41

Ама мол’ти са не ми отваряй работа да съединявам теми, можеше и тук да пишеш.

21.07.10
08:48

Пак се извинявам .
А ти имаш ли някакво мнение по въпроса?Дали заради октопамина са го свалили от производство?

21.07.10
08:55

Te 3-4 продукта ги няма на сайта им, ама това е при много фирми. Ще го качат, споко ;)

Стига с тая параноя.

21.07.10
08:57

Аз ако бях параноик вместо да се потя всяка вечер в залата щях да си седя в къщи и да си цъкам ракиика със салата пред телевизора и да чакам шоуто на Слави....

21.07.10
09:03

Продукта според ревютата на хората - действа на 100%, така, че ако това е твоя продукт, посоката е една.

21.07.10
09:23

казано от caihundrel на 21.07.10, 08:48:

Пак се извинявам .
А ти имаш ли някакво мнение по въпроса?Дали заради октопамина са го свалили от производство?

http://www.bodybuilding.com/store/syn/beta.html - това да ти изглежда като забранено ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1