Hot Blood

05.07.10
22:02

Имате ли наблюдения над този продукт. Пих го 1път преди тренировка и направо се побърках... найстина си действа, но някой запознат ли е дали има странични действия като примерно вдигане на кръвно налягане ?

06.07.10
06:58

Винаги има такъв момент с 99% процента от всички азотни буустери.

06.07.10
12:30

Преди 4 дена опитах за 1ви път азотен бустер и то беше точно Hot Blood , доволен съм имах енергия дори когато мускула не издържа вече на пълен отказ аз продължавах да натискам или бутам :D накрая веднага след тренировка разликата в ръката ми беше + 2.5 см обаче след половин 1 час спадна :) Аз искам да питам може ли освен като азотен бустер Hot blood да се използва и като креатинов продукт - да се пие и в нетренировъчни дни - и достатъчно ли е креатина вътре за тази цел ?

15.07.10
10:10

Hot Blood-a е много добър много добре се чувства вчера ми беше първия прием щом имам мускулна треска и се чувствам още напомпан, като имате в предвид , че когато креатина се натрупа още по голяма сила идва!

VA

15.07.10
14:48

Не съм го пробвал и не смятам защото съм против монохидрата, има модерни формули на креатина които не задържат вода. Ако тренираш само фитнес е ок. Отзивите за него са много добри.

15.07.10
14:56

казано от Vask0 на 15.07.10, 14:48:

Не съм го пробвал и не смятам защото съм против монохидрата, има модерни формули на креатина които не задържат вода. Ако тренираш само фитнес е ок. Отзивите за него са много добри.

Не съдържа само монохидрат има още няколко вида креатин но в добавка с другите вещества е добър поне аз обичам да ме ” тресе ” .

15.07.10
14:59

[quote

Мнението беше редактирано от venci ganev на 15.07.10 14:59.

15.07.10
15:08

казано от Taison на 05.07.10, 22:02:

Имате ли наблюдения над този продукт. Пих го 1път преди тренировка и направо се побърках... найстина си действа, но някой запознат ли е дали има странични действия като примерно вдигане на кръвно налягане ?

Напротив, сваля кръвното налягане, няма как да ти повишава кръвното налягане, щом отпуска кръвоносните съдове.

15.07.10
21:09

казано от soul rebel на 15.07.10, 15:08:

Напротив, сваля кръвното налягане, няма как да ти повишава кръвното налягане, щом отпуска кръвоносните съдове.

Само че пропускаш частта с енергитиците, които са в изобилие при повечето бустъри.

Мнението беше редактирано от vast на 15.07.10 21:09.

LE

16.07.10
09:24

А някой пробвал ли е освен тоя азотен буустер, да го приема заедно с креатин или някой друг продукт?

16.07.10
09:33

В хот блъда нали има креатин ?

16.07.10
09:39

Но малко. На етикета пише : ако го използваш като креатинов продукт оптималната доза е 2 сървинга :)

16.07.10
10:26

явно на мен това не ми действа - нито енергията ми е осезателно в повече, нито напомпването

16.07.10
10:39

И аз съм пробвал 4-5 мостри, с тях и без тях - 0.

ГН

16.07.10
11:32

Като ми свърши Джайкд, който още не съм отворил, ще си купя пак Хот Блъд. Освен, че е много добър, в последните месеци цената му падна толкова драстично, че вече е грехота да ползваш друг буустер - Блъъд-а вече е стабилно под 1 лв еднократната доза, обко взето наполовина от останалите, а като продукт е великолепен.

31.08.10
18:07

От къде се взимат тези мостри да се пробва?

Hot Blooda както и другите азотни блустери вдигат кръвното налягане , което е съвсем нормално . Като става въпрос за креатин ... съдържа креатинова матрица. Аз в момента го пия в комбинация с 3 в 1 - глутамин , креатин и таурин . Много съм доволен , ако искате пробвайте за какво става на въпрос . Препоръчвам ви 3 в 1-то на NSN, цената определено си залужава -40лв 600гр. пие се по 10 гр на ден .

10.12.13
19:33

след като се изпие Hot Blood на гладно и след това протеин дали ще попрече на ефекта или как да ги конбинирам двете не знам по кое време да си пия протеина

10.12.13
20:48

казано от Serkan Kyazimov на 10.12.13, 19:33:

след като се изпие Hot Blood на гладно и след това протеин дали ще попрече на ефекта или как да ги конбинирам двете не знам по кое време да си пия протеина

Предтренировъчните продукти се вземат на празен стомах (т.е. не трябва да си ял близките 2-3 часа) 30-40минути преди тренировка. Лично аз не виждам смисъл от прием на протеин след азотен бустер. Най-добрите моменти за протеин според мен са сутрин когато станеш и след тренировка.

11.12.13
18:35

Винаги може да има такъв страничен ефект. Както съм казвал и преди, обичам сам да си правя бустера и в дози, които ми понасят и се чувствам добре. Такива комплексни продукти колкото има в лъжичка - толкова. Ако не искаш високо кръвно си вземи отделно бета аланин с аргинин алфа кето глутарат и силата ще бъде с теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1