01.05.04
23:13
kakvo mislite za 2razuva trenirovka:5/6 pati sutrin kardio(predi tova l-karnitin)-velometar ili pluvane(2 pati sedmi4no pluvane)+vitamini i ginko sled trenirovkata-prez denq predi qdene sam si vzel da piq pro diet na lactoflor-kam 5h sledobqd okolo 1h trenirovki s leki tejesti+koremni pressi(3/4pati sedmi4no)+protein vednaga sled neq.predi lqgane sam si vlel fat loss.-tova mislq da go zapo4na ot ponedelnik za topene na maznini i relef,daite si mnenieto za ciqlata trenirovka,nqkade namirate li slabo zveno,ako smqtate 4e moga da napravq ne6to pove4e,kakvo mislite za pluvaneto(malko,mnogo,kolko,kakva prodaljitelnost),za proteina(mislq na nutrim-MEGA PRO 92 Platinum ),davaite saveti kakvo o6te trqbva ili ne trqbva da pravq.
mersi na vsi4ki 8)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 11:50.
Zna4i ako iska6 relef( pone s takova vpe4atlenie ostasnah) za kardio trenirovka izpolzvai samo velometura na gladno ili sus suvesem leka vuglehidrana zakuska…. twa okolo 1 h predi kardioto ... i togava ispii l carnitina 6toto deistivieto mu e da izpolzva mastnata tukan za gorivo. Za 2razovi nz spored men 4ak takova ne6to ne e nujno ... praiv kardio 4 pati MAX na sedmica…. i ak si s pravilna dieta mislq 54e 6te ima6 rezutlati na 2rata sedmica - vidimi
Първо пич, това което си написал ти не е двуразова тренировка :)
Двуразова тренировка се прави само с тежести (сутрин и вечер).
Това, че си сложил кардио тренировката ти сутрин е много добре от гледна точка, че ще гориш по-лесно мазнините и ще запазиш мускулната маса. Доколкото знам плуването не е аеробна тренировка.
Карай сутрин НА ГЛАДНО! велото като веднага като станеш си пий фатбърнерите или карнитина. Веднага след аеробиката поне 1 час 0 въглехидрати, но вземи амино или протеин (във вода). Ако искаш да чистиш взимай чисти суроватъчни протеини, никакви такива от типа гейнъри и с много въглехидрати. 4-5 пъти кардио на седмица е добре.
А, какви са тия тренировки с леки тежести? Ти каланетика ли правиш или бб? :) Блъскай яко, че ще ти избегат и тия мускули, които имаш :)
За храненето разгледай форума в раздела.
02.05.04
13:57
pluvaneto aerobna li e ili ne?ako ne e hubavo li 6te e da go sloja sledobqd,a sutrinta predi nego kardio?
02.05.04
21:11
Аз не виждам защо плуването да не е аеробна дейност. В доста статии препоръчват карио упражненията да се разнообразяват (все пак при бягането доста се натоварват ставите на краката) и за мен едно от приятните, а и полезни са плуването. Лично аз плувам само когато съм отпочитал, не и в ден с тренировка с тежести.
За протеина на Нутрин - този не съм го ползвал, предполагам, че е от комбинираните млечно-яйчни и растителни. Важно е да е чист от въглехидрати.
03.05.04
09:14
Момчета, да ви питам, понеже знам, че велоаргометъра е най-доброто за релеф (тъй като се изгарят мазнини, а мускулната маса се запазва горе-долу), мога ли да карам нормално колело, вместо аргометър? И също ми казаха, че изкачване на стълби било подходящо в период на релеф..какво мислите?
Стълбите да добро решение, особено когато стягаш яко дупето на всяко стъпало! Но то не може да измести бягането и велото! Най-добре да се съчетаят!
По темата на Флъфил - Ако си изпълняваш съвестно кардиото (тук изключвам плуването) 4 пъти в седмицата, добавиш два пъти сутрин плуване, яки тренировки, суплементите които си изброил и добра диета - човече, няма да се познаеш след един-два месеца! Както казаха и по горе не намаляй много тежестите и си прави яки тренировките - по 10-12 повторения и според мен лично, без да стигаш до отказ, даже 2 повторения преди него! Успех с начинанието!