05.07.10
21:38
Като за начало,не съм сигурен дали това е правилният раздел за темата и искам да се извиня ако съм я объркал.
Често ми се случва в даден ден в който правя мускулна група ако дигам определни килограми,следващата седмица когато пак правя същата мускулна група се случва така,че същите кила са ми много много трудни и се налага да намалям,при случай че предната седмица съм си направил чисти упражнения със същите кила.Моля ако някой е срещал същия проблем да помогне,мерси предварително. :)
Темата беше редактирана от Sensation на 05.07.10 21:39.
Недостатъчно хранене и възстановяване, по-малко сън, по-уморен си този ден. Причините може да са много.
05.07.10
22:23
Дам,също така : стрес,разбито сърце,липса на мотивация,промяна в техниката...
Някой ако се сети още,нека добави.
Дам, и на мен една от 10 едни и същи тренировки ми е лоша, неможе винаги да си на 100%.
Мнението беше редактирано от El padre на 05.07.10 22:50.
И аз един ден като ходя до магазина е ок.но на следващият нещо съм изморен.
А не споменах кварталния магазин или Метро.
Напиши как тренираш,кои дни как се храниш.
Канал 2001 едно го спряха и вече изпитваме трудности няма на кой да звъним за консултация.
06.07.10
11:35
казано от Sensation на 05.07.10, 21:38:
Като за начало,не съм сигурен дали това е правилният раздел за темата и искам да се извиня ако съм я объркал.
Често ми се случва в даден ден в който правя мускулна група ако дигам определни килограми,следващата седмица когато пак правя същата мускулна група се случва така,че същите кила са ми много много трудни и се налага да намалям,при случай че предната седмица съм си направил чисти упражнения със същите кила.Моля ако някой е срещал същия проблем да помогне,мерси предварително. :)
ами аз когато
успея да си увеличавам постиженията всяка следваща тренировка съм правил страхотен преогрес откъм мускулен разтеж, но отва трудно се постига особено за хората с повечко стаж
казано от Biad__ на 06.07.10, 10:51:
Канал 2001 едно го спряха и вече изпитваме трудности няма на кой да звъним за консултация.
Все още не спазвам строг режим на хранене,но избягвам да ям всичко и мисля,че намерих проблема и той е в спането,от няколко дена си лягам в 3часа и ставам сутрин в 11-12 и се чувствам ужасно и предполагам че това е проблема.
Мнението беше редактирано от Sensation на 06.07.10 13:58.
07.07.10
08:00
казано от Sensation на 06.07.10, 13:57:
казано от Biad__ на 06.07.10, 10:51:
Канал 2001 едно го спряха и вече изпитваме трудности няма на кой да звъним за консултация.Все още не спазвам строг режим на хранене,но избягвам да ям всичко и мисля,че намерих проблема и той е в спането,от няколко дена си лягам в 3часа и ставам сутрин в 11-12 и се чувствам ужасно и предполагам че това е проблема.
ами при мен специално съня е по важен от храната(имам впредвид че колкото и да ям ако не спя добре не се възстановявам)
Наложи си да си лягаш преди 12:00 (ако ти е възможно..). При мен има ефект. Сън от 7-8 часа ми е повече от идеален. Напоследък спя има няма 6 часа и работоспособността определено ми е намалена. А и жегата в момента играе голям фактор...изцежда ме, не знам при теб как е.
Поздрави
Абе всъщност няма голямо значение кога лягаш, просто трябва да ти се събират 8+ часа.
16.07.10
14:47
Може предната тренировка да те е поизтощила. Не може всично винаги да е ток.
Намали обема на тренировките малко според мен не вастановиаваш достатачно.Нестабилно тегло но се мери сутрин и ако е така е признак на претрениране :D
казано от Миsh0 на 16.07.10, 12:34:
Абе всъщност няма голямо значение кога лягаш, просто трябва да ти се събират 8+ часа.
Не съм съгласен. Аз лично се наспивам повече ако спя от 3.00 до 12.00 например, отколкото от 21.00 до 6.00 например. :)
казано от Demoman на 21.07.10, 10:00:
казано от Миsh0 на 16.07.10, 12:34:
Не съм съгласен. Аз лично се наспивам повече ако спя от 3.00 до 12.00 например, отколкото от 21.00 до 6.00 например. :)
Каква случайност, и аз винаги си лягам в 3:00 сутринта и спя до 12:00 на обяд. Не съм пробвал още да лягам в 21:00.
Мнението беше редактирано от El padre на 22.07.10 18:03.