употерба на м-дрол

16.07.10
10:43

какъв е точно препарата и как се употербява..ако някой може да помогне ще е много добре :)

MU

16.07.10
11:33

казано от as7ral на 16.07.10, 10:43:

какъв е точно препарата и как се употербява..ако някой може да помогне ще е много добре :)

продукта е доказано канцерогенен т.е. има вероятност да ти предизвика рак или нещо другичко да имаш т.е. ако искаш го ползвай май се води стероид

16.07.10
16:15

може ли да покажеш доказателството, че е канцерогенен и предизвиква рак? моля
продукта се води “дизаинерски стероид”, който си е стероид, но все още невлязъл в допинг листата (вече може и да е вътре)

16.07.10
20:59

Ммммм цигарите също са доказано канцерогенни......ама маи все още ги продават в магазините

MU

17.07.10
13:52

ами не немога да покажа доказателство че е канцерогенен просто съм го чел за стероидите като цяло ако иска цял живот да го кара на m-drol щом никой неможе да му докаже противното,затова и съм писал на момчето ако иска да го ползва. За цигарите неазнам franko дали пак ще иска доказателство( но там мисля че са твърде мн пари и интереси ей така да ги забранят, иначе закона който мислеха да въведат за забрана за пушенето на обществени места мисля че е задалжителен но и там са мн пари замесени)

ето нещо за стероидите което намерих:
  Приемани в юношеската възраст, анаболните стероиди водят до спиране на съзряването и нормалния растеж. Поради бързото вкалцяване на костите, употребяващите остава много ниски но ръст. И при двата пола са характерни промените по кожата: акне, отоци, зачервяване, обриви и напукване на кожата по тялото. Стимулира се опадването на косата. Налице са бъбречни и чернодробни нарушения, които водят до токсичен хепатит, тумори и кисти.

Мнението беше редактирано от murati на 17.07.10 13:53.

17.07.10
14:02

gohard.org това е сайта който търсите.

17.07.10
15:19

murati, за цигарите (и по-точно за катрана, никотина и СО в тях) и сам мога да си намеря материали, но поне ги има.
ако всичко, което се твърди за стероидите е вярно, не би трябвало да има жив професионален спортист или поне всички трябва да са по 1,60м., плешиви, пъпчиви, с по 3-4 трансплантации на черен дроб и по 2-3 комплекта сменени бъбреци. не казвам, че са безопасни и не подкрепям употребата им от любители, но има много по-опасни неща, които съвсем свободно се продават и никой не повдига въпроса за забраната им ;)

MU

17.07.10
17:06

ок голяма част от преофесионалитите са си ок  ( сега се сещам само за гришата и цвятко от бг за наще стандарти си бяха професионалисти но да не говорим на тази тема) нали се сещаш обаче че професионалистите взимат и протектори и кво ли още не което аз няма да взема ако реша да си купя М-дрола, не пуша не пия спортувам от 3-ти клас. И не разбирам защо трябва да ми хвалят продукт като доказано чист като не е така

18.07.10
05:42

стига сме спамили темата на човека. като казах “професионалисти” имах предвид във ВСИЧКИ спортове, а не само бодибилдинг. протектори вземат всички, които имат поне малко ъкъл в главите си, даже бих казал, че РСТ е по-голяма наука от спретването на цикъл с няколко прапарата. под “чист” сигурно се има предвид фармацевтична чистота ( за разлика от безбройните ъндърграунд продукти и откровенни ментета).

MU

18.07.10
09:28

казано от FRANKO1 на 18.07.10, 05:42:

. под “чист” сигурно се има предвид фармацевтична чистота ( за разлика от безбройните ъндърграунд продукти и откровенни ментета).

Ок аз лично не го бях разбрал така но прав си няма значение сам си решаваш пич живота си е твой живей го както искаш успех

Мнението беше редактирано от murati на 18.07.10 09:28.

21.07.10
19:35

добре благодаря за отговорите момчета но само едно не разбрах как се взима тоя мдрол и трябва ли някакъв протектор или след цикъла само РСТ продукт ми трябва за възтановяване на хормоните ? Много ще съм ви благодарен да помогнете отново

СБ

22.07.10
03:51

казано от as7ral на 21.07.10, 19:35:

добре благодаря за отговорите момчета но само едно не разбрах как се взима тоя мдрол и трябва ли някакъв протектор или след цикъла само РСТ продукт ми трябва за възтановяване на хормоните ? Много ще съм ви благодарен да помогнете отново

^

Изглежда ти изобщо не си прочел темата. M-DROL (Супердрол) е стероид, който е дсота силен (дори надминава някои от познатите на вас орални и инжекционни такива). Как се взима зависи от много фактори - години, лично тегло, опит със стероиди. Съдейки по въпроса ти, явно си много-много зелен в тази област, което автоматично означава да стоиш далеч от такива продукти. (как се взима този продукт, трябва ли РСТ и протектори за черния дроб не са въпроси, които се задават от хора, решили да взимат анаболни стероиди. Или си запознат изцяло с рисковете и го правиш с някаква цел, или въобще не влизаш в играта. Въпроси от този сорт просто са много неуместни не на място).

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 22.07.10 03:52.

22.07.10
08:05

На мен ми е ясно че нямам опит и за това съм се обърнал към вас разбиращите.Значи аз съм на 27 год. 73кг. и стаж в залата от 4 год. M дрол-а за който питам е на CELabs.Опит с стероидите нямам голям.Преди 1 год. направих първия и последния си цикъл с метан и дека за това сега се ориентирах към нещо по различно което да няма толкова странични ефекти а то ще излезе че е същото с този продукт.СилаБГ ще съм благодарен ако помогнеш :)

Мнението беше редактирано от as7ral на 22.07.10 08:08.

22.07.10
16:33

а сега напиши и малко за цикъла, който смяташ да правиш - дози, продължителност. РСТ зависи от това ;)

23.07.10
18:37

чак ми става леко гадно като ги чета тези неща :/

СБ

24.07.10
07:38

казано от as7ral на 22.07.10, 08:05:

На мен ми е ясно че нямам опит и за това съм се обърнал към вас разбиращите.Значи аз съм на 27 год. 73кг. и стаж в залата от 4 год. M дрол-а за който питам е на CELabs.Опит с стероидите нямам голям.Преди 1 год. направих първия и последния си цикъл с метан и дека за това сега се ориентирах към нещо по различно което да няма толкова странични ефекти а то ще излезе че е същото с този продукт.СилаБГ ще съм благодарен ако помогнеш :)

Екипът на СИЛА БГ максимално се дистанцира от съвети при употреба на стероидни продукти. Нашият съвет е да не употребяваш продукта. Ако все пак постъпиш неразумно и решиш да го взимаш, имай предвид,че Супердрол по нищо не се различава като евентуални странични ефекти от който и да било орален стероид. Така,че нашият съвет е да страниш от него. Твърдо заставаме зад това мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1