етил естер

16.07.10
16:17

Здравеите,пия етил естер на капсули,но скоро ми свършват има ли нужда да почивам,от него,понеже досега не съм взимал от него и не съм наясно?Благодаря предварително ! :)

16.07.10
16:53

Koлко време го пиеш ?
То ако не беше на капсули, щеше вече да си го хвърлил.

При наличието на кре-алкалин, етил естера трябва със закон да се забрани :D

16.07.10
16:59

казано от emzo на 16.07.10, 16:53:

Koлко време го пиеш ?

ми от около месец и половина някъде ,хаха е то не са ли горе-долу сходни двата вида

16.07.10
17:01

На всеки месец, месец и нещо прием, още толкова почивка след това.

х2 @ emzo

Мнението беше редактирано от korpusito на 16.07.10 17:01.

VA

16.07.10
17:46

казано от emzo на 16.07.10, 16:53:

Koлко време го пиеш ?

Аз взимам на прах, взимах и преди като бях на 14 с ужасен вкус е ама си го пиех без проблем :D
за една лъжичка може да се устиска...
Какви са предимствата на кре алкалина пред естера (най-вече въпроса ми е към емзо щото той така твърди) чел съм доста и нищо не ме е убедило... От етил естера съм доволен :)
и ако не етил естера, то поне монохидрата трябва да се забрани със закон при наличието на тези 2 креатина :D

Мнението беше редактирано от Vask0 на 16.07.10 17:47.

16.07.10
20:12

Аз примерно редпочитам ЕЕ пред кре-алкалина, просто защото последния не ми действа, за разлика от ЕЕ.

AN

17.07.10
08:24

И при мен е така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1