16.07.10
14:59
Искам да ви попитам,ако имате информация за Нетришън магазина,защото искам да си поръчам едни добавки от там,но не съм сигурен дали ще съм в страната и евентуално в неделя като отивам към София мога да ги взема.Номера,който са оставили е изключен и не мога да се свържа с тях
16.07.10
17:08
Щом ти трябва магазин, отиди в Хелтстор и си ги прайсматчни на същите цени каквито са в netrition.bg, + там 5 лева примерно ще бъде, което не е фатално като си взимаш повече от един продукт :) www.healthstore.bg
Аз искам да си взема whey gold 5lbs и syntha 6 1.3 kg и ми излизат към 160 лв. В този healthstore ми излизат 210 лв. някъде.Могат да ме хванат сещаш се за къде.Аз и да замина в неделя,мога да си ги поръчам пак за към 150лв. от един италиански сайт,но не съм сигурен дали професорите от банката няма да ми блокират картата,при положение,че не е на моя адрес,но аз съм притежател на картата.Ще му се обадя пак на човека от нетришън,току виж решил да си включи телефона.Не виждам разлика,ако са в София дали ще ми ги пращат безплатно или ще се срещаме да ми ги дадат лично
16.07.10
21:35
Поръчай си ги на прайсмач, пишеш на хелтстора и им даваш по-ниските цени от нетришън.Те съответно ти дават малко по-ниска цена.
Успех!
казано от anton7 на 16.07.10, 21:34:
Аз искам да си взема whey gold 5lbs и syntha 6 1.3 kg и ми излизат към 160 лв. В този healthstore ми излизат 210 лв. някъде.Могат да ме хванат сещаш се за къде.Аз и да замина в неделя,мога да си ги поръчам пак за към 150лв. от един италиански сайт,но не съм сигурен дали професорите от банката няма да ми блокират картата,при положение,че не е на моя адрес,но аз съм притежател на картата.Ще му се обадя пак на човека от нетришън,току виж решил да си включи телефона.Не виждам разлика,ако са в София дали ще ми ги пращат безплатно или ще се срещаме да ми ги дадат лично
Ако ти излизат 160 лв от netrition, Хелтстор ще ти ги дадат за 157 ;)
17.07.10
08:22
И от myfitness-bg.com
Да,така е супер и си излиза изгодно.Защото това ми е половината протеин на ден горе-долу и ще спестя доста пари,като се има предвид,че храната не е евтина по чуждите курорти и тя си е и единственото евтино нещо в България.Взимам си и зехтина и само въглените остават и малко яйца,пилешко филе и риба :)