Дневникът на Луничка

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.06.10
16:00

Здравейте!
След многократни и самотни усилия да отслабна, реших и аз да си направя дневник. Така с ваша помощ се надявам  волята ми да нарастне и най- после да постигна резултат.
Висока съм 160см и тежа 63кг. Спортувам 5 дни в седмицата, а когато имам възможност и през цялата седмица. Тренировката ми е различна или карам кростренажор 30 мин. и правя 20 мин. упражнения, или правя само упражнения 50 мин (имам един диск с упражнения от сорта на тези на Синди Крофорд, но е с една много симпатична инструкторка). Работата ми също е свързана с много ходене- около 1-2 часа на ден.
Проблемът ми е с храненето- каквато и диета да започна на 2-3 ден се отегчавам.  Не съм пристрастена, към сладкото, но определено си похапвам, поне 2-3 седмично по някоя бисквитка или парченце шоколад.
Сега се опитвам да се храня здравословно, от около месец не съм хапвала нищо пържено или мазно, но честно казано засега няма никакъв ефект върху килиграмите ми.
Понякога се чудя дали нямам някакъв здравословен проблем, който да ми пречи да отслабна?

28.06.10
17:15

:)
Начало:28.06. 2010

Цел: 55кг
Понеделник: събуждане в 5.50ч; от 6.15 до 7.15 аеробика;
7.30ч Закуска: 1 филия хляб бита, 1 сварено яйце, 2-3 резенчета краставица, 1 зелен чай.
11.00ч една ябълка
13.00ч Обяд: половин шопска салата, кафе.
15.30ч една ябълка
19.00ч Вечеря: салата от краставици и домати, 2 филии хляб бита, 1 парче диня.

28.06.10
17:27

Миличка, тези многократни и самотни усилия да отслабнеш може да продължат още доооста време, ако всеки ден се храниш по този начин...Нямаш протеин, а трябва да имаш на всяко хранене. Понеже се храниш оскъдно, я виж къде ти е хляба - на вечеря, докато обядът ти е....не знам как по - меко да го кажа - трагично зле....Нямаш и мазнини, а те са важни за женския организъм. Защо не попрочетеш раздела за храненето и някои дамски дневници - напр. на S_L, kаrpi и т.н.
Запомни правило 1: С глад не се отслабва! За да отслабнеш, трябва да се храниш!
Хайде, чети и питай каквото не ти е ясно....Ще помагаме с каквото можем.

П.П. Най-вероятно нямаш здравословен проблем, който да пречи на отслабването, а просто се храниш неправилно.

Мнението беше редактирано от Инис на 28.06.10 17:29.

29.06.10
03:14

:) Благодаря за съвета! Ще прегледам тези дами :)

29.06.10
16:54

Здравейте форумци! (wave)
Вторник
Събуждане 5.50ч, от 6.15ч-6.25ч кростренажор,6.25ч-7.20ч аеробика. 
Закуска: 1 филия хляб бита(от този без брашно, с кълнове) запечена със сирене, половин домат, 1 зелен чай.
11.00 една ябълка
Обяд: 2 картофени кюфтенца с малка салата от домати и краставици, 1ч.ч супа от грах на “Маги”.
16.00ч половин купичка череши
Вечеря: едно яйце и половин кофичка кисело мляко(разбъркано, нещо като яйца по панагюрски без препърженото олио и червения пипер, тях ги сложих на мъжа ми ;) заедно с остналите 5-6 яйца :D ).
По- късно ако огладнея може да хапна и малко диня.
Забравила съм да напиша, че сутрин пия и един фет бърнър половин час преди аеробиката.
Това е за днес  :)

29.06.10
17:00

казано от lunichka на 29.06.10, 16:54:

По- късно ако огладнея може да хапна и малко диня.

недей.честа срещана грешка е желанието вечер да се наградиш с нещо след тежкия ден на режим.вечер е най-грешното време за такива неща!

29.06.10
17:12

Вегетарианка ли си?

29.06.10
18:20

Тра ла ла , здравей казваш ми да не правя грешка с похапване на диня, но като ми пригладнее след поизгледам 1-2 филма какво да правя? (sweat)  А хич, ама хич не мога да търпя глад :(

gips, Не, не съм вегетарианка, вчера мислех да хапна риба на вечеря, но за мое разочарование се оказа развалена и останах само със салатата, а пък днес на обяд, в службата, не беше останало нищо освен картофени кюфтенца, имаше и колбаси, но не ми се щеше да се тъпча с тях. Иначе обичам месото, дори май повече отколкото трябва :)

29.06.10
18:45

казано от lunichka на 29.06.10, 18:20:

Тра ла ла , здравей казваш ми да не правя грешка с похапване на диня, но като ми пригладнее след поизгледам 1-2 филма какво да правя? (sweat)  А хич, ама хич не мога да търпя глад :(
gips, Не, не съм вегетарианка, вчера мислех да хапна риба на вечеря, но за мое разочарование се оказа развалена и останах само със салатата, а пък днес на обяд, в службата, не беше останало нищо освен картофени кюфтенца, имаше и колбаси, но не ми се щеше да се тъпча с тях. Иначе обичам месото, дори май повече отколкото трябва :)

Обичаш, но не го ядеш. Поне от това което съдя от последните ти няколко дни които си описала. Яж месо. Няма да надебелееш от него. Вечер ако си гладна изяж една 100грамова извара преди лягане. Ако ти е гадна разбъркай я с малко кисело мляко или с нещо друго по твой избор. Глад малко хора могат да търпят. Ще се повторя, но ти го казвам и от личен опит : с гладуване няма да отслабнеш. Ще си изгориш мускулите и когато спреш да гладуваш(рано или късно) килограмите ще се върнат.  Ако през деня храненията са ти стабилни вечер няма да си гладна и ще ядеш защото трябва, не защото искаш.

казано от lunichka на 29.06.10, 18:20:

...като ми пригладнее след поизгледам 1-2 филма какво да правя? (sweat)  А хич, ама хич не мога да търпя глад :(

Че кой тук говори за глад?  8-) Яйце, извара, ядки...

gips ти е казал доста верни неща...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.06.10 18:48.

01.07.10
16:52

Благодаря Ви за мненията  :)
Вчера нямах възможност да се включа,но денят ми протече по следния начин:

кростренажор от 6.10ч-6.20ч, аробика до 7.20ч.
Закуска: 1 купичка кисело мляко с 2 лъжици овесени ядки и 1ч.л. сусам.
Обяд: руло стефани с един домат,
следобяд ядох семки.
Вечеря: малко шопска салата и пилешко месо на фурна с малко зехтин и гъби.
Днес,  трябва да отбележа, че не съм спортувала и май така ще бъде още 2 дни, но какво да се прави момиче съм :)
Закуска-същата като вчера.
Обяд: пилешко месо, 1/2 кюфте, 1/2 домат
Следобяда много огладнях и към 5ч. пак хапнах едно кюфте,
а сга за вечеря мисля да си направя една салатка от домати и да хапна малко извара.
Очаквам критики за храненето ми, дори ги чакам с нетърпение, май само така ще се науча да сехраня правилно.

Вчера се рових 1ч в разни статии за НВД и си мисля да мина на такъв режим,но ще се поровя още  и тогава, че има още доста неща дето не са ми ясни :)

02.07.10
17:49

Здравейте!
Днес сутринта  не се чувствах добре и не съм тренирала, нямам търпение от утре да се завърна към упражненията и кардиото.
Иначе храненето ми протече по следния начин:
Закуска: една ябълка 1 купичка кисело мляко с 1 л. фини овесени трици и 1ч.л. сусам.
към 11ч. малко малини.
Обяд: 1 кюфте с гарнитура  краставици и домати и 1/3 тиквичка с ориз.
Следобяда хапнах дно кюфте.
Вечеря: 1 шопска салата

С храната, която консумирам от 3 дни насам, се чувствам много добре, не изпитвам нито глад нито вълчи апетит. Незнам дали е правилната, но се чувствам добре. Днес се теглих свалила съм едно кило  :D , знам, че остават още доста, но и малката победа си е победа.

02.07.10
19:19

казано от lunichka на 02.07.10, 17:49:

Здравейте!
Днес сутринта  не се чувствах добре и не съм тренирала, нямам търпение от утре да се завърна към упражненията и кардиото.
Иначе храненето ми протече по следния начин:
Закуска: една ябълка 1 купичка кисело мляко с 1 л. фини овесени трици и 1ч.л. сусам.
към 11ч. малко малини.
Обяд: 1 кюфте с гарнитура  краставици и домати и 1/3 тиквичка с ориз.
Следобяда хапнах дно кюфте.
Вечеря: 1 шопска салата

С храната, която консумирам от 3 дни насам, се чувствам много добре, не изпитвам нито глад нито вълчи апетит. Незнам дали е правилната, но се чувствам добре. Днес се теглих свалила съм едно кило  :D , знам, че остават още доста, но и малката победа си е победа.

Вместо финни по-добре хапвай обикновени овесени ядки и нека бъдат поне 2 или 3 с.л.
На обяд и вечеря задължително хапвай месо между 150 - 200 гр.
Вечерята ти е много слаба, даже никаква. Зеленчуците не се броят за храна.
Хапвай извара в междинните яденета или мляко, може и малко ядки да добавиш - орех, бадем, но сурови.
Нищо не казваш за водата, колко пиеш. Тя също е много важна.

02.07.10
20:16

Количествата храна са ти нищожни. Само погледни как си я описваш “малко” присъства на всяка твоя порция, резенЧЕ, купиЧКА (умалителни). МАЛКО не значи по-добре.
Овесените трици не са храна. Имах един пакет недояден и го занесох на село на кокошките. Не го ядоха. Да не са луди да ядат стружки.  (fubar)
Овесените ядки са друго нещо. Аз ям за първа закуска 10 супени лъжици с връх, хайде ти яж наполовина: 5 или 6 лъжици. Добави и някаква друга храна: месо, риба, яйца, сирене, извара.

02.07.10
21:46

казано от lunichka на 01.07.10, 16:52:

Вчера се рових 1ч в разни статии за НВД и си мисля да мина на такъв режим,но ще се поровя още  и тогава, че има още доста неща дето не са ми ясни :)

Ако имаш възможност да си го позволиш. Този режим е много добър спрямо целите ти. Кюфтетата са кюфтета, ако са от домашна кайма, или кайма която са я направили пред очите ти в магазина. Ако си ги купуваш вакуумирани по-добре ги остави. Само като прочета  съдържанието им и ми става ясно, че в тях има всичко друго (сланина, олио, подобрители), но не и месо. Яж яйца. Не са скъпи, а са добър източник на протеин. От къде всички жени си мислите че ако ядете след 18:00 то веднага ще ви се лепне не където трябва.
Пак ти казвам не се страхувай от храната.

04.07.10
19:02

Здравейте!
Вчерашният ми коментар не се е публикувал, поради някаква причина, неизвестна за мен.
Благодаря на тези, които са ми писали.  :)
И да дам някой отговори: пия вода поне 2-3 л. на ден
- овесените ядки ги сменям с пшеничени трици или фини овесени ядки и ги ям с мляко и с ленено семе и сусам
- кюфтетата дето ги ядох бяха домашни, но ще се опитам следобяд да ям кисело мляко.

Вчера сутринта  и днес тренирах - 20 мин кростренажор, 1ч. аеробика и известно време плуване в морето :) и пържене на плажа.
За вчера няма да казвам какво съм яла, че много ме е срам като си помисля колко бира изпих докато гледахме волейбола. Но важното е , че нашите момчета и вчера и днес се представиха отлично! Победа и пак победа, ние сме само за победа!

Днес за закуска:1 ябълка, сирене, кашкавал 1 домат и 1 филия хляб бита.
Обяд: около 50-70гр бекон, 1 домат и 1 филия хляб бита.
Следобяд: кисело мляко 1/2 кофичка.
Вечеря: омлет от 2 яйца с бекон и салата от домати.

04.07.10
19:21

казано от lunichka на 04.07.10, 19:02:

Днес за закуска:1 ябълка, сирене, кашкавал 1 домат и 1 филия хляб бита.
Обяд: около 50-70гр бекон, 1 домат и 1 филия хляб бита.
Следобяд: кисело мляко 1/2 кофичка.
Вечеря: омлет от 2 яйца с бекон и салата от домати.

Здрасти! Храната ти е много ама много малко. АКо съм гладна на веднъж ще я изям,като изключим бекона... Ако имаш възможност хапвай си чисто месце. Примерно бутчета с кожичката,ако я обичаш,рибка и всичко което е по вкусът ти. Закуската ти е слаба,хапвай овесени ядки със сирене,к.мляко,прясно,+ 2-3 цели яйца+кисел плод. Обяда и той хич го няма... :) Можеш да ядеш кафяв ориз,пълнозърнести макарони и спагети плюс месо. Следобяда месо,риба,извара,яйца + някакви ядки(20-30гр). Вечеря добра порция месо със салата. И преди лягане белтъци,извара пак с някакви ядки. :) Яж не се страхувай от храната!

05.07.10
17:28

Здравейте!
Hiyа, благодаря за съвета. Освен теб и други ми казват да увелича  храната. Но имам един въпрос- ако я увелича ще надвишавам дневния си калориен прием, тогава как ще отслабна?
Калорийния си прием си го сметнах по информация от вв-teaм: 1934, 625 кал, но прочетох още че ако искаш да отслабваш от полученото число трябва да извадиш 500 и така ми се получават 1407,625 кал на ден.
Не претендирам, че съм добра математичка, даже хич ме няма в тая област. И ето поради тази причина ям по малко.

Днес станах в 6.00ч пих фетбърнър и 1 ябълка хапнах, от 6.30ч започнах тренировка- 20 мин. кростренажор и 1ч аеробика
Закуска в 7.40ч- 1 ч кисело мляко с 2л пшеничени трици, 1 лъжичка сусам и една ленено семе, 1 сандвич от хляб бита с бекон.
към 11ч хапнах 1 яйце и 2 п пуешко филе.
12.30 малко плуване и забавления в басейна.
13.30 обяд - шопска салата 4п пуешно филе, 1 препечена филия пълнозърнест хляб.
17ч- сандвич от хляб бита с извара и лютеница.
За вечеря ще ям пилешко бутче и задушени зеленчуци.

05.07.10
17:53

Аз така като гледам ти си под 1000ккал със сигурност...Махни я тази шунка замения с яйца,месо риба. Забрави за тия шунки,салами и тем подобни измишльотини....
http://www.calorienbalans.com/  регистрирай се и си вписвай храната и тогава ще се увериш,че гладуваш и така няма да свалиш.

06.07.10
19:26

Здравейте!

Hiya, мила, много ми хареса сайта, който си ми изпратила. Благодаря ти!

Днес  кростренажора ми е малко по- малко от вчвра, само 12 мин. и след това 1ч. аеробика.
Половин час преди тренировка изядох една кисела ябълка и пих фетбърнър.
Закуска- 1купичка кисело мляко с 2л. овесени ядки, няколко ореха, 1ч.л. сусам и ленено семе, 1 сандвич с хляб бита, бекон и кашкавал.
Обяд- 1 пилешко бутче и 1 домат, 1/2 печен картоф.
18ч- 300гр. кисело мляко.
Вечеря- 2 яйца и 1/2 кисело мляко, 1/2 филия бита, изядох и един шоколадов бонбон, неможах да се удържа.

От 2 години насам ям само овесени ядки за закуска, след тренировка и днес след този сандвич ми стана тежко на корема и цял ден ме боли.Мисля да си продалжа занапред само с овесените ядки.

06.07.10
20:46

Луничка махни го тоя бекон,замени го с 2 яйца примерно,става страхотен сандвич с кашкавала. Можеш да увеличиш храната още малко. Смяташ ли си калориите. Вписвай ги в дневника,за да знаем кое колко е и дали е достатъчно за теб.

06.07.10
21:34

защо и казваш да маха бекона ?

06.07.10
23:40

казано от tra^la^la на 06.07.10, 21:34:

защо и казваш да маха бекона ?

За мен бекона е като колбас.

Мнението беше редактирано от Hiya на 06.07.10 23:42.

08.07.10
03:49

Здравейте!

Hiyaя, днес, всъщност искам да кажа вчера съм хапнала доста, след малко ще видиш. И да, вече си пресмятам калориите в този сайт, който ми даде, и ми е много удобно.

Тренировката ми беше - кростренажор 12 мин и 1ч аеробика, преди нея 1 кисела ябълка. 12ч 30 мин плуване.
Закуска- 150гр кисело мляко, 2 л овесени ядки и 2-3 ореха
11ч- 1 яйце
Обяд- 100гр свинско месо и 1 домат
16ч- 200гр кисело мляко и 100гр диня
вечеря- пилешки дроб задушен с чушки лук и гъби-300 гр порция
и след това с мача 50 гр фъстъци
и един шоколадов бонбон изядох, според приятеля ми било европейски ден на шоколада и задължително трябвало да си похапнах и аз разбира се го направих. :(
Всичко това е 1 562 кал.
Имам проблем с похапването пред телевизора. Загледаме ли мач или спорт все ми се гризе нещо, зимата дори плетях плетки само, за да не ям нещо докато гледам тв.  :(  Добрече гледам само около1ч-1ч30мин на вечер иначе незнам какво мога да погълна.

08.07.10
05:13

Tra la la, може ли да се яде бекон?

08.07.10
06:19

Зависи какъв е. Ако е от полуфабрикатите, тъпкани с нишесте, соя, консерванти, оцветители и други “подобрители” - по-добре не.

08.07.10
07:39

Здрасти Луничка! Храната ти е добре като изключим бонбона и фъстъците. Между другото сурови ли бяха?Или печени и много осолени? Ако да по-добре ги замени с 20-30гр сурови ядки(бадеми,лешници,орехи,кедрови ядки,белен слънчоглед).
Следващият път като си пресметниш калорийките за деня,напиши също и протеин,въглехидрати и мазнини,това е най-важното! Не мога да знам от тия 1562ккал кое колко е било :) Поздрави

Edit: ОКБ при теб е = 1695ккал на ден(за да сваляш трябва да ядеш приблизително толкова ккал)

Мнението беше редактирано от Hiya на 08.07.10 07:53.

11.07.10
17:01

Здравейте!
Днес не съм тренирала, събота и неделя обикновено си почивам и се излежавам поне до 9-10ч. Поне не съм правила аеробика, но пък ходих на плаж и плувах половин час и играх на водна топка.
Закуска- 1 яйце, 1 филия хкяб Вита, 1/2 домат и 2 резена луканка ( Не мога да се откажа от колбасите и това си е! Но се опитвам.Преди щях да изям поне 5 резена).
Обяд- зеле на фурна със зехтин и пилешко месо- 150 гр, 1 филия хляб Вита.
Следобяд като се прибрах от плажа- 150гр кисело мляко със 100гр краставица.
Вечеря - пак 150гр зеле от обяд (месото беше свършило),2л. извара, но по- късно може да хапна и малко миди сега любимият ги готви и най - вероятно няма да им устоя, пък и след зелето огладнявам бързо.

Hiya, по късно ще си пресметна калориите и ще напиша с подробности.

11.07.10
19:35

Метнах  200гр миди и 2ч бира.
калории- 1044
протеини-87,0
въглехидрати-98,0
мазнини-35,0

11.07.10
21:49

1044ккал са малко. Чети повече дамските дневници.Към това самотно 150гр кисело мляко със 100гр краставица можеше да добавиш някакви ядки примерно. Протеин+Мазнина. Двете лъжици чаени или супени са? Можеш поне 4-5-6супени лъжици да ядеш не се притеснявай от изварата папкай си в повечко към 150гр е добре. Сама трябва да се научиш как да ядеш, това става с много четене. Пак си папкаш фъстъци,че и бира и двете са супер калорични. :)

12.07.10
17:23

Здравейте всички! :)

Hiya, по повод на вчерашните ми прегрешения, то мойте прегрешения май са ежедневие де, искам да ти кажа мила, че много се опитвам да се ограничавам. Просто не ми се отдава толкова лесно. Ако вчера съм изпила 2 ч бира е добре, защото преди щях да изпия литърче, а и фъстъчките са ми много голяма слабост, вчера се удържах  само на половин шепичка, а всички около мен така вкусно си хрупаха. Не си мисли, че ми е лесно. Но правя усилия. Между другото четох и твоя дневник и може да се каже, че и ти не си от най- стриктните ;)  така че май и двете сме на един хал. Пък да не ти казвам днеска на вечеря със шопската салата как ми се пиеше едно узо.
Аз съм много голям чревоугодник и обичам с хапването и питието и т. н. , така че хич, ама хич не ми е лесно и на всичкото отгоре мойто мъжле само се чуди как да ме изкушава , примерно ляга до мен и почва да яде течен шоколад бавно, бавно и тем подобни. сякак се мъчи да ме провали. (devil) ама какво да го правя :)

12.07.10
17:37

ето и днешния ми режим:
6.00- събуждане и фет бърнър
6.30- тренировка:1ч аеробика и 20 мин кростренажор
8.00- 200гр кисело мляко с 3 суп. л. овес, 100 извара
10.30- ябълка
11.30- палачинка със сирене и кашкавал
13.30- праскова
15.30- палачинка със 100гр пуешко филе
19.30- шопска салата и 1 и 1/2 яйце

калории-1441
протеини-89
мазнини- 59
въглехидрати- 137

това с палачинките не беше много добре, но пак ще се оправдавам, шефката ми само това беше сготвила. Работата ми е малко особена и не мога да си нося храна от вкъщи.

13.07.10
17:48

Здравейте!

Събуждане в 6.00
фет бърнър и 1 ябълка
6.30- 7.30 - аеробика
7.30-7.50- кростренажор
8.00- 2л. овес с 200гр кисело мляко, 100гр извара, 1 зелен чай
10.30- 1 праскова
10.30- 11.30- плуване
12.30- 150гр пилешко месо, 100гр салата от моркови ,50гр гъби
16.00- 1ч мляко, 1 шепа суровиядки
18.20-19.20- плуване
20.00- 150гр. свинско месо, 50гр гъби, 100гр салата от моркови и 200гр салата от краставици и домати

15.07.10
13:05

Здравейте!
Събуждане в 8.00 , фет бърнър и ябълка
тренировка- от 8.30-9.30 -  аеробика, 9.30-9.50 кростренажор
10.00- 1ф. хляб Вита с масло( разбрах, че маргарина е вреден) и шунка, 200гр краставица, 200гр пр. мляко.
10.30- ходене пеша- 6 км
13.30- 1ф.Вита, 1 домат, 1 яйце,1кюфте, 60гр извара
16.00- кафе и студен чай
За вечеря планирам пълнени домати със сирене и зелена чушка на фурна. Това е едно много приятно, ниско калорично, летно ястие

15.07.10
13:47

Ще се опитам да кача едно изображение на упражненията, които правя :)

16.07.10
05:24

Благодаря Рик  :)
Аз бягам на кростренажор след упражненията, които са аеробни май. Не съм наясно кога да го карам тоя кростренажор преди упражненията или след тях? (whew)
А иначе и двете неща така ме изморяват и ми поглъщат вниманието, че не се и сещам за четене :D

И още нещо мислите ли, че храната ми е много? :(

16.07.10
09:11

казано от lunichka на 16.07.10, 05:24:

Благодаря Рик  :)
Аз бягам на кростренажор след упражненията, които са аеробни май. Не съм наясно кога да го карам тоя кростренажор преди упражненията или след тях? (whew)

И още нещо мислите ли, че храната ми е много? :(

Кростренажор след упражненията по възможност HIIT,а когато можеш прави кардио сутрин на гладно.
Храната е малко. В последните два поста не си вписала протеин,мазнини,въглехидрати.

16.07.10
10:21

Здравей, lunichka
Абсолютно безмислено е да правиш кардио 1.20 мин. По-добре раздели аеробиката и кростренажора в отделни дни.

16.07.10
16:11

Помооощ боли ме кръста (sweat)  още след вчерашната тренировка започна. Днес правих само кростренажор 30 мин ама едва ги издържах и тях.  Всъщнос дори не мога да преценя кръст ли е или гръб, той гърбът ми по принцип си има една стара травма, ама сега ме боли много ниско по- скоро кръста :(
8.00- ябълка и фет бърнър
8.30-9.00- кростренажор
9.15- 1 ч студено мляко с какао12% без захар, овесени ядки с кисело мляко и ленено семе
11.30- 1 пълнен домат със сирене (остатък от вчерашната вечеря)1-2 резена шунка и 100гр салата от моркови с царевица
15.00- 200гр красатавица и 100гр извара
17.00- една малка сладка оооопс пак прегреших
18.40- 130гр пилешко месо от бутче и 200гр зеленчуци с ориз, 200гр студена доматена супа(настъргани домати на рендето, с малко зехтин, чесън и магданоз)
И не мога да пиша повече, че искам да лежа....

16.07.10
18:24

казано от lunichka на 16.07.10, 16:11:

Помооощ боли ме кръста (sweat)  още след вчерашната тренировка започна. Днес правих само кростренажор 30 мин ама едва ги издържах и тях.  Всъщнос дори не мога да преценя кръст ли е или гръб, той гърбът ми по принцип си

Едва ли някой от тук присъстващите ще може да ти помогне. Ако много те боли отиди на лекар, но това си го знаеш. Почини си от тренировките ден-два. Виж дали ще се почусвтваш по добре. Оправяй се бързо.

16.07.10
20:13

казано от lunichka на 16.07.10, 16:11:

Помооощ боли ме кръста (sweat)  още след вчерашната тренировка започна. Днес правих само кростренажор 30 мин ама едва ги издържах и тях.  Всъщнос дори не мога да преценя кръст ли е или гръб, той гърбът ми по принцип си има една стара травма, ама сега ме боли много ниско по- скоро кръста :(

Почини си от тренировките 1-2 дни.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1