Желаещи за професионални снимки

16.07.10
07:23

Здравейте,

аз съм фотограф с студио в София. Върти ми се в главата от извесно време да направя някакви подобни сесии

Мъже , Мъже

жени
жени

Идеята ми е да снимаме студио (ако имате разни дъмбели и т.н. даже по-добре) но може и да измислим нещо за навън или в фитнес ако има желаещи.
За сега мога да предложа TFP т.е. получавате всички снимки на CD + няколко обработени а аз правото да ползвам снимките.

е какво мислите?

16.07.10
07:35

Малко ми е масата, иначе с удоволствие :D

16.07.10
19:22

Различните хора харесват различни видове тела. Така че, според мен, тук не е важна масата, а по-скоро сепарацията и излъчването, което има визията на дадения човек.

P.S. Рони Колман има огромна маса, но колко хора извън бодибилдинг средите харесват тялото му???

16.07.10
19:29

не не търся нещо като Колман, а по скоро както Rafael каза релеф и визия на фитнес спортист.

17.07.10
10:56

С удоволствие(тъкмо съм понацепен :) ) жалко само че си от София :(

25.07.10
19:01

А можеш ли да покажеш нещо от твоята работа? :-) Щом работиш професионално, със сигурност има къде да видим твои снимки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1