16.07.10
20:45
Здравейте колеги.Искам да ви задам въпроса за тези бисквити Oats на Престиж с овесени ядки са пише че съдържат малц,грахам,нерафинирана кафява захар... Въпроса ми е дали стават примерно за закуска или следобедна закуска в дните които не тренирам.И дали Гликемичният индекс (ГИ) им е висок
16.07.10
21:12
Абе щом са бисквити и са на престиж, не вярвам да са “диетични” със сигурност имат бая захар... Я дай снимка да ги видим :D
Това са горе вдясно http://prestige96.bg/content/pages/bg/produktova-gama/biskviti.php С овесените ядки защото с мюслите наистина са пълни с захар,но тези с овесените ядки някак си ми се ще да им вярвам и заради нерафинираната кафява захар...
Имам доста познати в сладкарски бизнес.....и само като ги гледам 100% имат сухо мляко,Е-та поне 4-5 + това едва ли няма захар,тогава щяха да се безвкусни.Аз предпочитам 1 шоколад на 2 седмици да си праскам отколкото секи ден тия бисквити и да се лъжа ,че правя нещо :D
Ето съдържанието на въпросните бисквити:
брашно тип грахам, овесени ядки, растително хидрогенирано масло, нерафинирана захар, глюкоза, набухватели (амонячна сода E503, сода бикарбонат E500), соев лицетин, E322, сол, аромат