Purple In Train + Purple Wraath

17.07.10
17:21

Здравейте, имам и двата продукта в момента.

Да попитам , как мислите може ли да приема и двата продукта по време на тренировка в 1 шейкър 1 към 1 доза? PIT е по време на тренировка знам, но се чудя дали не може да го смеся с PW по време на тренировка.

Въпросните два продукта май се и препоръчваха като “стак”. PIT не съм го пил, но бързо се ориентирах да разпределя приема на PW през целия ден, в 2 до 3 дози. В твоя случай може да направиш същото и да оставиш PIT само за периода на тренировката.

17.07.10
22:38

казано от Димитър Михайлов на 17.07.10, 22:02:

Въпросните два продукта май се и препоръчваха като “стак”. PIT не съм го пил, но бързо се ориентирах да разпределя приема на PW през целия ден, в 2 до 3 дози. В твоя случай може да направиш същото и да оставиш PIT само за периода на тренировката.

Супер, и аз така нещо го бях замислил, но ми се искаше да чуя и друго мнение. Благодаря за отклика.

Мнението беше редактирано от Blahzay на 17.07.10 22:40.

18.07.10
15:45

казано от HealthStore Консултант на 18.07.10, 09:22:

Здравей ,

Няма никакви проблеми да приемаш и двата продукта по време на тренировка.Може да предпочетеш два варианта, 1 доза Рат и 1 доза Интрейн или по-време на тренировката да пиеш 2 дози интрейн , а аминокиселините да ги ориентираш главно преди и след нея.Пий поне 2 дози на ден от Рат , а както вече ти споменаха, Интрейн го ограничаваш само по време на тренировка.

Много благодаря за изчерпателния отговор.
Ще споделя след определен период, как са ми подействали двата продукта заедно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1