17.07.10
20:53
Можели протеин да доведе до безсъние,постоянно чуство за глад,изпотяване на необичайни места,пъпки по лицето,кървене от носа при натоварване.Мерси предварително.
17.07.10
22:00
Леле, ако тази амалгама от проблеми бъде причинена от протеин, ще да е сериозно сбъркан етикет спрямо съдържанието вътре.
Безсъние, потене и кървене от носа може да са резултат от промените на времето. Ако имаш слаби капиляри, по-високите температури никак не са ти приятел.
За пъпките ... ако е обрив, възможно е и да е от добавка. Хубаво е да се направи тест за алергии, ако не си запознат, дали имаш такива.
18.07.10
08:44
Може, ако смесваш протеина с анаболни стероиди. Освен ‘’изпотяването на необичайни места’‘, за което ми е малко странно, всичко друго пасва перфектно на картината, която се получава при ползването на онези субстанции, на които може да се попадне във всяка зала и всеки магазин за спортни храни и за които тийнейджърите си умират, тъй като отчаяно желаят бърз напредък, в което няма нищо лошо.
Бъди честен. Не е от протеина. хахахахахахахахаха
ПС : Може и от протеина да е, защото има безскрупулни търговци, които си пакетират протеини в техни си “лаборатории” в гаража или мазета и за да има ефект и да се купува от потребителите, му добавят метан, защото е най-евтин. Така че в края на краищата може да е и от протеина в общи линии.
казано от Камен Илиев на 18.07.10, 08:44:
Може, ако смесваш протеина с анаболни стероиди. Освен ‘’изпотяването на необичайни места’‘, за което ми е малко странно, всичко друго пасва перфектно на картината, която се получава при ползването на онези субстанции, на които може да се попадне във всяка зала и всеки магазин за спортни храни и за които тийнейджърите си умират, тъй като отчаяно желаят бърз напредък, в което няма нищо лошо.
Бъди честен. Не е от протеина. хахахахахахахахаха
ПС : Може и от протеина да е, защото има безскрупулни търговци, които си пакетират протеини в техни си “лаборатории” в гаража или мазета и за да има ефект и да се купува от потребителите, му добавят метан, защото е най-евтин. Така че в края на краищата може да е и от протеина в общи линии.
Затова от интернет се поръчва, някак си им имам доверие всичко е опаковано и всичко, което досега съм закупил го усещам (без протеина де хаха, ама той усеща ли се..).
18.07.10
19:34
казано от TheK1ng на 17.07.10, 20:53:
Можели протеин да доведе до безсъние,постоянно чуство за глад,изпотяване на необичайни места,пъпки по лицето,кървене от носа при натоварване.Мерси предварително.
Какъв протеин,бе,пич! :D Като ти гледам набора – това си е чист пубертет.Изпотяване,пъпки,безсъние и т.н.То и аз като правих един път тяга след клек ми текна носа.Споко,гледай си кефа и не забравяй да освобождаваш напрежението.... 8-)
Мнението беше редактирано от maximilian на 18.07.10 19:37.
18.07.10
20:26
Ако е на една от следните марки:
Nutrim
JC Nutrition
Bio Game
Крика
имаше още поне 10 български марки :D
...
МОЖЕ ДА Е ОТ ПРОТЕИНА
надявам се да бях изчрпателен :D