Проблем с гьрдите :)

Темата е заключена.

17.07.10
22:44

Здравейте значи имам следният проблем с гьрдите: Аз сьм мн слаб хилав сьм :) и наскоро от както станах на 14-15 (сега сьм на 16) имам проблем с гьрдите пьрво се появиха едни пьпки под зьрната ми и се надуха малко и ми казаха приятели че ще се оправи е да пьпките изчезнаха но гьрдите ми още са издути :) и е мн гадно като нося прилепнали тениски и те са изпькнали най-странното е че като се кьпя и изляза мокьр и ми стане хладно се стягат в смисьл стават нормални сьщо така като сьм на басейн и като поседя малко и излезна пак са си нормални после се отпускат .. какво да правя лицеви упори немога да правя :( помогнете. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

17.07.10
23:09

Дай снимка.. сигурно поредната гинекомастия ;)

18.07.10
08:37

Това минава с пубертета, не се притеснявай (puffy nipples). Не е обезателно гинекомастия.

20.07.10
19:08

a koga svur6va puberteta :? i s licevi upori 6te se stegne li :? P.S: kakvo e ginekomastiq :?

20.07.10
21:02

казано от Mitko Slav4ev Je4ev на 20.07.10, 19:08:

a koga svur6va puberteta :? i s licevi upori 6te se stegne li :? P.S: kakvo e ginekomastiq :?

На всички тези въпроси ще намериш отговори, ако използваш търсачката в сайта или Гугъл.

21.07.10
16:11

Vie mai ne me razbirate vie mislite 4e e nqkakuv mn vajen problem .. :D v smisul nali razbira4e 4e pri mom4etata kato po4na puberteta se obrazuvat edni kato pupki na gurdite vsi4ki go polu4avat :) prosto na men kato mi se mahana pupkite i si ostanaha izpuknali :) mn drugi mom4eta sum vijdal taka :) prosto kato si s teniska i sa leko izpuknati i e gadno sq po4vam s licevi upori .. nqkoi ako moje da mi kaje nqkva seriq za licevi .. malko mi e trudno no se staraq v4era napravih 9 :D:D dnes 10 i utre mislq 10 vdrugiden 11 :) i taka 6te uveli4avam plavno :) a tamun ima tema da ne pravq druga kajete mi kak e nai pravilno da se pravqt koremni presi sus sviti ili sus izpunati kraka ako sa izpunati nqkoi trqbva li da gi durji :) BLAGODARQ PREDVARITELNO :)

21.07.10
17:21

nqkoi ako iska snimka da ostavi skype ako moje da pomogne :)

VA

21.07.10
18:10

казано от Mitko Slav4ev Je4ev на 17.07.10, 22:44:

какво да правя лицеви упори немога да правя :(

ясно защо са ти отпуснати...

21.07.10
18:31

казано от Mitko Slav4ev Je4ev на 21.07.10, 16:11:

Vie mai ne me razbirate vie mislite 4e e nqkakuv mn vajen problem .. :D v smisul nali razbira4e 4e pri mom4etata kato po4na puberteta se obrazuvat edni kato pupki na gurdite vsi4ki go polu4avat :) prosto na men kato mi se mahana pupkite i si ostanaha izpuknali :) mn drugi mom4eta sum vijdal taka :) prosto kato si s teniska i sa leko izpuknati i e gadno sq po4vam s licevi upori .. nqkoi ako moje da mi kaje nqkva seriq za licevi .. malko mi e trudno no se staraq v4era napravih 9 :D:D dnes 10 i utre mislq 10 vdrugiden 11 :) i taka 6te uveli4avam plavno :) a tamun ima tema da ne pravq druga kajete mi kak e nai pravilno da se pravqt koremni presi sus sviti ili sus izpunati kraka ako sa izpunati nqkoi trqbva li da gi durji :) BLAGODARQ PREDVARITELNO :)

Коолеегаааааа! Нищо не се чете. Не знам какво си писал.

21.07.10
19:33

Вие май не ме разбирате вие мислите 4е е някакьв мн важен проблем ..  в смисьл нали разбирате 4е при мом4етата като почва пубертета се образуват едни като пьпки на гьрдите вси4ки го получават  просто на мен като ми се махнаха пупките и си останаха изпькнали  мн други момчета сум виждал така  просто като си с тениска и са леко изпькнати и е гадно ся почвам с лицеви упори .. някой ако може да ми каже няква серия за лицеви .. малко ми е трудно но се старая в4ера направих 9 днес 10 и утре мисля 10 вдругиден 11 и така 6те увели4авам плавно  а тамьн има тема да не правя друга кажете ми как е наи правилно да се правят коремни преси сьс свити или сьс изпьнати крака ако сьс изпьнати някои трябва ли да ги дьржи ! eto na BG

Нека темата се публикува съгласно условията за ползване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1