17.07.10
16:19
Искам да ви питам на колко време мога да ям сладко защото това е единственото без което немога.Искарал съм плочки навсякъде имам желаният от мен резултат орелефих,но изгубих малко мм.Затова искам да си направя хранителен режим в който да не се ограничавам напълно от сладкото и от манжите.Примерно от пълнени чушки с ориз и кайма.(винаги се правят с 1 с.л зехтин с чиста телешка кайма с мин. мазнини и с кафяв ориз.) Примерно супа от леща с 1 с.л брашно и 1с.л зехтин.От такива неща не искам да се ограничавам.Може ли да ми кажете дали да ги ям и ако е да колко често в седмицата и примерно за сладкото.
Зависи от организма ти, аз като почна да ям такива неща и всичко си отива по дяволите :)
казано от GeorgiHr на 17.07.10, 18:05:
Но немога цял живот да се ограничава...
Така е ! Започни да ядеш от описаните храни и виж дали ще ти се загуби релефа.
Сам можеш да разбереш, тука само гадаем.
Еми да ама мисля че на седмицата веднъж или два пъти няма да има проблем да изям по 1 сладолед...
18.07.10
10:44
Аз ям всеки ден че и по няколко пъти ми се случва дори като чистя както каза колегата въпрос на метаболизъм и все пак обшия калориен прием също е важен
Миро, казваш, че сти постигнал всичко с храна, което е много добре. Сега си набиваш сладоледче и не качваш - според мен си роден атлет братле мезоморф си и това е ;)
Всеки би искал такъв метаболизъм.Аз немога да определя към въглехидратите или към захарите имам по-голяма чувствителност.
19.07.10
22:36
казано от Rikoo на 18.07.10, 11:14:
Миро, казваш, че сти постигнал всичко с храна, което е много добре. Сега си набиваш сладоледче и не качваш - според мен си роден атлет братле мезоморф си и това е ;)
Възможно е от както се помня спортувам, без спорт не съм аз. Но и много съм си изпатил от тези дадености всичко изядено в плюс води до много сила и от там съм си навлякъл много контузии (включително три скъсани мускула и то без да зобя)
То по тази логика и аз съм роден атлет ;)
Ям си редовно сладолед, шоколад и т.н. Последните 2 седмици разредих доста тренировките и се храня в КФС и Макдоналд и не само че не качвам, ами даже май съм свалил ;)
20.07.10
23:09
казано от Петко К на 19.07.10, 22:40:
То по тази логика и аз съм роден атлет ;)
Ям си редовно сладолед, шоколад и т.н. Последните 2 седмици разредих доста тренировките и се храня в КФС и Макдоналд и не само че не качвам, ами даже май съм свалил ;)
Какво значи не качвам?
Мускулна маса, мазнини, тегло- кое от изброените?
Къде си ги късал тия мускули леле, хубаво сега, че поне си жив и здрав. Петко, вярно не се изразих правилно, но мисля, че ме разбра какво искам да кажа. Аз ако почна да ям кат теб си качвам стабилно половин до кило мазно за има няма 2-3 седмици ;(
21.07.10
07:56
Това е супер индивидуално няма смисъл да ги задавш тук тия въпроси .Има едно единствено решение - наблюдаваи се!!!
21.07.10
07:59
казано от caihundrel на 21.07.10, 07:56:
Това е супер индивидуално няма смисъл да ги задавш тук тия въпроси .Има едно единствено решение - наблюдаваи се!!!
х 2 спорта е мнго индивидуален, но въпреки това има общо валидни неща
21.07.10
08:01
Единствените общовалидно нещо се че трябва да се тренира и да се яде. А това как и колко е вече супер индивидуално.
21.07.10
09:30
казано от caihundrel на 21.07.10, 08:01:
Единствените общовалидно нещо се че трябва да се тренира и да се яде. А това как и колко е вече супер индивидуално.
Без да се заяждам но не съм виждал човек да кара само на пиле с ориз, да тренира силово, да прави кардио и да е дебел
21.07.10
10:01
зависи колко пиле и ориз яде....
22.07.10
09:33
казано от caihundrel на 21.07.10, 10:01:
зависи колко пиле и ориз яде....
Ами ако са варени без подправки и сол и т.н. няма как да се прекали
22.07.10
09:42
много ако-та станаха:)
22.07.10
10:15
казано от caihundrel на 22.07.10, 09:42:
направо осрахте темата :D
Лично познавам хора които ходят на фитнес, не спазват диети и имат релефно тяло, ядат кото им падне кифли вафли шоколади сладоледи кола... Чак тъпо ми става като се сетя аз как се ограничавам (и аз чийтвам често ко тряа съм честен :D )
22.07.10
10:28
тва се опитвам да обясна
всичко е много индивидуално
Че чушките с телешката кайма и кафявия ориз звучат много добре - дори можеш всеки ден по няколко пъти да ги ядеш.
22.07.10
12:52
пфффф огладнях от това изказване
отивам да мушна една пилешка на скара:)
23.07.10
04:21
казано от Vask0 на 22.07.10, 10:15:
казано от caihundrel на 22.07.10, 09:42:
направо осрахте темата :D
Лично познавам хора които ходят на фитнес, не спазват диети и имат релефно тяло, ядат кото им падне кифли вафли шоколади сладоледи кола... Чак тъпо ми става като се сетя аз как се ограничавам (и аз чийтвам често ко тряа съм честен :D )
Стига вече! Тия сме ги чували! Има такива хора ама няма такива състезатели, как става това?
Не знаех че има още хора които вярват на този абсолютен мит...
23.07.10
07:49
Има ги Гичев има ги....Аз имам един приятел състезател по кану каяк като седна да ям с него ми се приплаква - по 1 л кока кола крем карамел кюфтета и т.н....Ама всеки ден - 3 разови тренировки
казано от caihundrel на 23.07.10, 07:49:
Има ги Гичев има ги....Аз имам един приятел състезател по кану каяк като седна да ям с него ми се приплаква - по 1 л кока кола крем карамел кюфтета и т.н....Ама всеки ден - 3 разови тренировки
Добре, че момчето е на синтетично гориво иначе не го виждам как ще прави 3 тренировки всеки ден, дори с перфектна храна. Всъщност може, но не повече от 10-14 дни.
23.07.10
09:16
мда ....когато някои не разбира прогреса на друг наи-лесно е да го нарече химик...
Мхм, освен хубавата храна вчера (овес, мляко, мусака, пържоли, плодове и много зеленчуци), изядох и 3 вафли Боровец, но нямаше как, бях в гората и това имаше. Не съм се притеснила дали ще ми се залепят, защото ги ползвах за гориво докато карам. Така че ако ти се яде сладко, гледай да е около време с тренировка или кардио. Ако разбира се не си от онези, които ако бяха прасета щеше да има случка с лопата :)
25.07.10
09:06
казано от caihundrel на 23.07.10, 07:49:
Да бе човек, и аз когато почвах имаше един батко(около 90 кг чист) дето исках да съм като него който вечер е изяждал по 14 рола пред мен ама после като си дадох сметка няма как е бягал по 10км на отиване и още толкова на връщане и там по 2ч е гребал
и така. Но дойде момента ‘’Х’’ и кво нашия герой спря да тремира и резулатата е - мазеннннннн...