Съвет относно аминокиселините,добри ли са на Genesis Nutrition ако не какви други

16.07.10
16:32

Здравейте момчета замислям се какви аминокиселини да си закупя и един приятел ми каза че са му казвали негови приятели че тези на Генезис са много добри бихте ли ме посъветвали да взема ли на тази марка или на друга и по точно от кой модел защото сигурно са няколко,нали BCAA са май най-добри :)

Да тръгнем от бюджета първо - с каква сума разполагаш (и за какъв период от време). Голяма драма в избора на аминокиселини едва ли има, особено като се филтрират ценово.

Да...Пак съм написъл неуточнен пост мога да дам не повече от 50 лв,знам че течните се усвояват най-добре но капсулите се приемат по-лесно,но това няма значение щом по-добре ще се усвоят :)

18.07.10
17:36

на прах е наи-изгодно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1