Проблем с килограми след раждане

18.06.10
15:31

Здравейте:)
От известно време чета форума на bb-team и се опитвам да приложа някои от нещата написани тук, за да успея да върна предишната си фигура. Минах на НВД и няма резултат, опитвам да вкарвам повече мазнини, но май пак нищо не се получава. Започнах да спортувам, но и това не води до никъде.
Предполагам, че някъде бъркам и молбата ми е, ако някой прояви интерес към проблема ми да ми помогне с насоки и съвети.

Ситуацията е следната:
години - 30
Висока съм 162 см.
Килограми - 56
обиколки не знам, защото не съм ги мерила.

Родих преди 6 месеца, като преди да забременея бях 50 кг., накрая станах 74 кг. и сега се боря с еди 6 кг, които просто не изчезват. Имам много мазнини по себе си, нещо което ме ужасява много повече от килограмите.

Ям по 4 пъти дневно - яйца, сирене, кашкавал, месо, зеленчуци. Пия вода поне по 1.5л
Тъй като нямам възможност да ходя на фитнес, тренирам вкъщи - тренировки с тежести, коремни, лицеви, клекове с щанга. Правя серии 5x5, като редувам упражненията. Завършвам със серия от упражнения, които правя много бързо през много малък интервал от време. Опитвам да ги повтарям поне 4 пъти или даже 5, но не успявам винаги.

Ми това е, полагам усилия, но резултат никакъв.
Не мога да се вмъкна в дрехите си преди раждането и това си е.

Някакви идеи какво още мога да направя?

Да кажеш точно как се храниш и как са подредени менютата ти, а не просто какви храни консумираш. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1