18.07.10
20:19
Търся си протеин ,които да го ползвам като заместник на едно междинно хранене и се чудя какъв точно да е.Ориентирал съм се към нещо средо между казеин и изолат ;D и за сега вариантите са ми Gauge Lean на All the whey и Lean desert на BSN.От тези двата най-вероятно бсн е по-добрия избор но ми идва и по-скъп ,което не е добре и за това предлагайте някакви варианти.
А нещо малкоо по-тънко да предложите ,примерно като Cauge lean или на такава цена няма друг подобен продукт ? И също така ако някои е ползвал Gauge lean ,нека каже някоя друга дума да знам дали си заслужава да го взема.
Мнението беше редактирано от shinoK на 19.07.10 08:18.
19.07.10
12:19
Ultra tec ultra protein 5 k . Доволен съм. По-евтино предложение от горните.
За ратварянето ще ти е нужен миксер или пасатор. Аз поне с лъжица не се справям. Вкус “шоколад”, разтворен в прясно мляко ми харесва. От ванилия ми се повръща и не съм я пробвал.
19.07.10
12:23
тоя ултратек като цена е наистина супер оферта
вкуса как е с вода?
19.07.10
13:06
Лигавщини са за мен тия Lean Desert и т.н.
Пий си суроватъчен между храненията и нямаш проблеми... А тия матричните също са излишни, щом е за “междинна” употреба.
Иначе може да вземеш някъв матричен и да го ползваш също преди лягане, ако не пиеш казеин.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 19.07.10 13:12.
19.07.10
13:39
Що бе аз преди време бях взел един 5 компонентен на Ханса спорт от любопитство и да ти кажа държеше ме сит
И аз смея да твъдря , че усещам разлика като замествам хранене с матрица, а не с концентрат/бленд.
казано от Камен Каменов на 19.07.10, 13:06:
Лигавщини са за мен тия Lean Desert и т.н.
Пий си суроватъчен между храненията и нямаш проблеми....
Е лигавщина,ама той пита за нещо което да взима вместо хранене а не между храненето.
Според мен има файда.
19.07.10
19:26
казано от caihundrel на 19.07.10, 12:23:
тоя ултратек като цена е наистина супер оферта
вкуса как е с вода?
Да ти кажа честно - не знам.
Никога не съм пил матрица с вода.
Обаче с мляко си ми харесва. И определено засища.
А защо го разреждаш с вода? Просто ми е любопитно.
Утре сутрин ще си направя шейка с вода да видиме как ще е на вкус и ще пиша.
19.07.10
19:31
Ми щото на мен с мляко всичко ми е вкусно:)
аз съм пил матрици (миофюжън и лиин&фит) с вода - първия си беше много вкусен, втория ставаше за пиене. разреждах ги с вода защото ги пиех преди лягане и бях в период на чистене - не ми трябваше лактоза докато спя.
Пил съм Matrix, Essence, Myofusion, Syntha6, но категорично мога да кажа, че нито един от тях не засища както го прави BSN Lean Dessert!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.07.10 09:40.
20.07.10
13:54
казано от caihundrel на 19.07.10, 19:31:
Ми щото на мен с мляко всичко ми е вкусно:)
Сутринтта го пробвах и с вода - абе става, но с мляко е в пъти по-добре.
20.07.10
13:55
Е да
за тая цена мога да прежаля вкус “става”:)
20.07.10
16:43
казано от caihundrel на 20.07.10, 13:55:
Е да
за тая цена мога да прежаля вкус “става”:)
Хахаха радвам се, че си ме разбрал :D
20.07.10
16:57
ми така де до колкото прочетх фирмата не е фантомна и цената е доста добра
20.07.10
18:22
Фирмата повечето хора не са я чували, но само защото масово се ползват Американски добавки. Ако си забелязал из форума се въртят 10-20 добавки на няколко фирми и общо взето май до там приключва опита с добавките.
Аз обаче съм фен на Европейските добавки и по-точно Немски и Английски. Въпрос на желание за експерименти, а и отдавна не ми се дават много пари за добавки - т.е. това е в графата “невъзвърщаема инвестиция”. :D
казано от HealthStore Консултант на 19.07.10, 07:52:
Ще добавя към горните два и Syntrax Matrix ;)
+1, вече 3та торба отварям, но смея да твърдя че Syntah 6 много повече засища от Матрикса.
Друг е въпроса, че Синтата има повечко въглехидрати.
20.07.10
21:32
Syntrax matrix става ли за нощен?
Перфектен е. Syntrax Essence пък матрица от изолати, ако чистиш и имаш претенции да е изолат пудрата :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.07.10 21:47.
Стигнах до два по-икономични варианта - Scivation Whey или Gauge Lean. Протеина няма да го използвам за заместване на основно ядене а на междинно (следобяд) ,а може понякога и след тренировка.Дайте последен съвет кой от двата да взема.
22.07.10
20:34
Аз бих добавили и Scitec Protein delite изглежда много добре за целта; протеинова матрица ProDeLite™ (суроватъчен протеин концентрат, калциев казеинат, млечен протеин концентрат) и цената му е сравнително добре