18.07.10
15:33
Здравейте момчета ето го продукта healthstore.bg/Purple-Wraath-542-g-Grozde.html това чудо като му прочетох описание направо се зашеметих...Какво ще кажете за продукта и по-добре ли е отколкото да взема кре-алкин и някакви аминокиселини :) Аз мисля че да,но не съм компитентен достатъчно :)
добър продукт.но според мен пърпъл ин трейн е по-добър ;) не можеш да го сравняваш с креатин.
ако имаш пари го комбинирай ;)
казано от Maranzano на 18.07.10, 15:33:
Здравейте момчета ето го продукта healthstore.bg/Purple-Wraath-542-g-Grozde.html това чудо като му прочетох описание направо се зашеметих...Какво ще кажете за продукта и по-добре ли е отколкото да взема кре-алкин и някакви аминокиселини :) Аз мисля че да,но не съм компитентен достатъчно :)
Да по-добре е от кре-алкалин и амино. PW са комплексни амини (най-добрите спред мен на пазара) с енергизиращ ефект. Няма да сбъркаш, ако ги купиш. По време на тренировка избухвам с тях, супер енергия и възстановяване.
Имаш ли възможност комбинирай PW+PIТ ( Purple In Train), образно казано можеш да тренираш 2 часа яко и няма чувстваш умора (muscle)
Мнението беше редактирано от Blahzay на 18.07.10 16:06.
18.07.10
18:48
Благодаря ви момчета,нямам достатъчно пари за да си позволя и PT,аз точно това харесах на този продукт,че е на приемлива цена за моя бюджет.Както повечето хора аз търся продукт,които да сподпомогне за изгарянето на мазнините защотото аз си имам особено по коремчето и краката малко,остатък от предишната ми форма на тялото(85кг чиста мастна маса :D),също така които да забърза метаболизма,да възтанови мускулите,да сподпомогне за по бързо изграждане на ММ,сила да вдигам повече килограми и т.н.,разбирасе че това може да се допринесе с някой добавки но те ще са няколко броя и ще надхвърлят сумата от 150 лв със сигурност,а аз ги нямам :) И все пак момчета ако знаете някакъв друг такав продукт,в които има не само аминокиселини или вещества за издражливост и т.н. а такъв комплексен като “Purple Wraath” споделете ако не купувам него,също така дайте и съвет все пак дали няма да е по добре да си взема кре-алкин на All American EFX и някакви аминокиселини до 50 лв или да взимам някакъв такъв като горепосочения продукт. :)
18.07.10
19:06
IntrAbolic е най-доброто за мен в момента. Може да пробваш и Етил естер, аз почти не усетих кре-алкалина.
19.07.10
08:59
Аз пък не съм особено впечатлен от интраболика .Хем го взимам с интраксел....
19.07.10
11:03
Изчакай да минат 2-3 седмици, за да се натрупа бета аланина в тялото. Ще има разлика.
IntraXcell го дават да се приема 3 месеца за максимален ефект.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.07.10 11:03.