17.07.10
22:18
значи навил съм се да го пробвам този слин-сейн , гледам добри отзиви има от него . Целта ми е да кача мускулна маса . Има ли продукт , който да е конкурентен на слина в този ценови диапазон , като се има предвид и промоцията на сила.бг в момента слина е 52 лева ?
19.07.10
14:06
никой ли няма да отговори на въпроса ми ? Искам да попитам също ако целта ми е главно маса и сила слин-сане или кре-алкалин да си взема ?
19.07.10
14:19
Използвай търсачката, има поне 10 теми за Слин-Сейн, включително няколко ревюта.
19.07.10
14:25
всичко във форума относно слин-сане съм го изчел , написал съм и в началото на темата ,че знам какви са отзивите.Но като ефект от 2та продукта кой е по-добър ?
19.07.10
15:47
Подкрепям изказването на @tra^la^la
@Александър Христов - за да си сигурен, че ще качиш маса и сила, най-добре ги комбинирай. И двата продукта работят, но и при двата продукта се срещат малък процент индивиди, които са нон-респондери.
Моят съвет е - вземи си по 1 опаковка и от двете, направи си една хубава високо въглехидратна диета, тренирай тежко 4 пъти седмично, храни се 5-6 пъти на ден с качествени източници на въглехидрати и белтъчини - и успехите няма да закъснеят.
Поздрави
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.07.10 15:48.