19.07.10
15:15
Здравейте,
имам 2 месеца стаж в залата като първия с персонален инструктор, спазвам хранителен режим и ям много. Пия Gaspari Myofusion откатко тренирам след тренировка за възстановяване.
Въпросът ми е - удачно и ефективно ли ще е да пия N.O Xplode за по-големи резултати?
17г. 1,80см ~65кг.
Не е удачно! Наблегни на храната при тези кг. Оправиш ли храната ще качиш бързо кг, тъй като си доста слаб за височината си.
Килограмите са ми заради ген, изглеждам поне 10 повече. Значи да не мисля въобще за бустери все още?
Целта въобще не са ми килограми, колкото дълбок релеф, повече издръжливост и сила.
Мнението беше редактирано от Don-Toni на 19.07.10 15:33.
19.07.10
17:07
за 2 месеца ти е рано за бустър, знам че лятото минава ама ще чакаш следващото като не си се сетил по-рано :D
Само протеин е достатъчно за сега, виж колко ще можеш да качиш без помощни добавки, когато усетиш застой-тогава ;)
казано от Киро123 на 19.07.10, 15:28:
Килограмите са ми заради ген, изглеждам поне 10 повече. Значи да не мисля въобще за бустери все още?
Целта въобще не са ми килограми, колкото дълбок релеф, повече издръжливост и сила.
Дълбок релеф се прави, когато направиш достатъчно мускул. На тоя етап ти не мисля, че имаш достатъчно ;) 65 кг на 180.
79 съм в момента точно, не се бях мерил от месец. Та на този етап бустера ще ми помогне ли и ще има ли ефект?
Не няма, за да има ефект трябва да имаш добре изградена мускулатура, която бустера да напомпва. Ти за 2 месеца няма как да имаш тази мускулатура.
19.07.10
19:58
Миналия месец 65-сега 79, браво мой добре качваш, кажи кво боцкаш :D