Хран. добавки за по-възрастен човек.

19.07.10
22:39

Здравейте,става дума за баща ми,той е на около 60г.Неговата работа е свързана със сериозен физически труд и почива рядко.
Напоследък килограмите му ме притесняват,достигат до поднормени нива за ръста.

Искам да попитам какви добавки могат да се ползват,при положение че се храни 3 пъти на ден.
Първо ми хрумна витамини и минерали,но това е доста слабо като подсилване на организма.

Чакам съветите ви.

АН

19.07.10
23:00

Кажи колко е висок и какви килограми е. Много сложно се изказваш. ;0

19.07.10
23:41

Протеинова пудра едва ли може да му навреди, а и вкуса ще му хареса :))

VA

20.07.10
05:13

Кажи му да яде повече... С протеин не вярвам да стане, по-скоро гейнър само че хубавите гейнъри излизат бая скъпички. Все пак предполагам че калорийният му баланс е доста на - и това е причината

20.07.10
05:22

Яко ядене на качествена храна - месо ориз картофи хубав хляб яица и т.н.,  и му вземи хубави комплексни витамини.Може примерно да му вземеш и бирена мая - доста вдига апетита.

22.07.10
06:45

Може би гейнър със слаби витамини е добра комбинация. При деца под 16 и при възрастни хора над 55-60 г. много често бъбречната и чернодробна функция са силно забавени. Много по-бавно се отделят отпадните токсични вещества. Затова дозата на разни вещества може да бъде наполовина от тази за по-млади хора.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1