Хора помогнете да сваля корема...

20.07.10
19:35

Моля да ми предложите някаква диета и тренировка във фитнес(3-пъти в седмицата).
Значи имам си корем не е нещо огромно но все пак си го имам! Та моля предложете ми някаква диета примерно сутринта на обяд,вечерта какво да ям и така... :)

20.07.10
20:33

Цитирам цецко ” диета + кардио ” . Каква диета зависи според възможностите ти ;)

АН

20.07.10
20:48

Много взехте да ме цитирате. :D

20.07.10
20:49

Много ти дреме Тялото е красиво такова каквото е ! Не го променяй обикни се ! Душата е безкрайна а тялото тривиално и мимолетно ! Бъди себе си винаги ! Аз съм вегетарианец от 6 години и живея в синхрон и душата ми е в покой !

20.07.10
21:08

казано от Thrash на 20.07.10, 20:49:

Много ти дреме Тялото е красиво такова каквото е ! Не го променяй обикни се ! Душата е безкрайна а тялото тривиално и мимолетно ! Бъди себе си винаги ! Аз съм вегетарианец от 6 години и живея в синхрон и душата ми е в покой !

хахахахахаахаххаххахахахахахаахха :) :) :) :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1