20.07.10
18:22
Айде и тука да питам.В момента съм на НВД с цел релеф мазничък съм си доста,та въпроса ми е пречи ли много лютеницата и кетчупа защото с тях си овкусявам яйцата и изварата вечер.
20.07.10
19:45
Пробвай със сирене.
казано от Daywalker на 20.07.10, 19:33:
сутрин сложи по-добре един домат,вместо кетчуп..
! x2 !
Доматите напоследък в България ги внасят ужасни. Вкуса им е отвратителен :) За това си овкусявам омлетчето от яйца с кисело мляко :)
20.07.10
21:07
Някои домати минават още 1-2 страни преди да стигнат в БГ.. (giggle)
Домашни или от доверен магазин. ;)
А иначе и с горчица ще стане.
Същност дядо ми от ранчето ми носи от време на време, ама те едни миниатюрни ;)
Гъби не е лош вариант. Иначе и аз съм за горчица....няма как да сложиш много от нея, особено ако си вземеш от по-острата :)
Най-добре според мене е със червен пипер или шарена сол. Примерно аз не ги овкусявам с нищо , а вместо това почвам да ги дъвча, пия вода и гълтам !
Че има захар има ама колко кетчуп ще сложиш ,най много 5-10 гр.Та на теа 5-10 гр да има най много 3 гр прости захари е мислите ли че това ще навреди.Аз примерно като съм на нвд си пия кафето със захар пак ,но слагам половин малка лъжица което е 1 гр.Е не смятам че 3-4 кафета с по 1 гр. захар ще ме съборят.Виж примерно е много по вредно да изпиеш половин -един литър истинска кола в която вече има доста захар.
Дижонска горчица на Bornier - поне според етикета няма захар, зверски люта и солена.
Откак пробвах яйца с нея, без горчица не ги ям. :)
ДОбре де, само аз ли съм пълен идиот и си ям яйцата чисти, дори без сол ? :D
p.s. и са ми вкусни дори :)
21.07.10
07:04
казано от Ensiferum на 21.07.10, 06:51:
Дижонска горчица на Bornier - поне според етикета няма захар, зверски люта и солена.
Откак пробвах яйца с нея, без горчица не ги ям. :)
x2
Откакто пробвах Борниер, ям само такава горчица - и изпробвам всичките им видове. Дижонската е адски силна и люта.
21.07.10
07:44
казано от Rikoo на 20.07.10, 19:22:
Сутрин яйцата давай с малко кетчуп, но малко :))
По-добре не щото все пак е прост въглехидрат
казано от emzo на 21.07.10, 07:02:
p.s. и са ми вкусни дори :)
Не си само ти! :D
21.07.10
10:01
казано от Rikoo на 20.07.10, 21:58:
Същност дядо ми от ранчето ми носи от време на време, ама те едни миниатюрни ;)
Натуралните неща са малки :)
казано от emzo на 21.07.10, 07:02:
Аз също ядях яйцата без никакви подправки, преди да пробвам с дижонската горчица. Ако съм пропуснал да си купя такава, пак ям без подправки - вкусни са, да.
Обаче се пристрастих към тая горчица - нема друго такова прочистване на синуси, чак сълзи изкарва. ;)
И е с 15% намаление в Кауфланд тази седмица, ще взема да се запася за по-дълго време.