Риба тон???

VA

21.07.10
12:45

Като чета дневниците виждам че доста от вас използват риба тон (от консерва) в диетите си. Според вас консервираната риба одачно ли замества пилешкото месо? Напоследък повече от 1 паржола на ден (не повече от 100-150 грама) не мога да изям, няправо ми се повдига като чуя пилешко... Засметка на това ям повече млечни продукти, яйца, шейкове... но едва ли е достатъчно. За това смятам да разнообразя малко менюто си :D какво е мнеинето ви за продукта и бихте ли ми препоръчали нещо друго?( Пак ще си ям по 1 пилешка пържола на ден) колкото до червеното месо-свинско ям веднъж на няколко месеца не ме кефи, а телешко не вкусвам

edit: каква марка ще ми препоръчате и под каква форма?

Темата беше редактирана от Vask0 на 21.07.10 13:21.

21.07.10
16:28

Рибата,било то в консерва или не ,е прекрасен източник на протеин и полезни мазнини.Каква марка ли ? - има консерви от 5,10,а има и от 2лв :) Въпрос на избор е

VA

21.07.10
17:54

Е то ако е от 10 лева-не мерси мога да изпия 9 дози от хубав протеин за тези пари :D
неска взех 2 консерви от по 2.50-3лв ще пробвам различни сосове и ще видя кой ще ми хареса най-много ;)
Иначе като вкусови качества-филето в собствен сос беше супер яка :D

Чудесна храна е рибата тон. Вкусна е, богат източник на качествен протеин и полезни мазнини, не е много скъпа (е има и скъпи де, но аз съм пробвал и скъпи и евтини и даже по-евтините към 2-3 лева по ми харесват) и е прекрасен избор когато те мързи да си печеш пържоли :D С 3 думи - бързо, лесно, вкусно.

21.07.10
19:10

Със сосове е гадно,взимай нормална и с ориз примерно е супер хапване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1