01.04.05
00:28
ДХЕА и стероидите горе-долу знам какво представляват (скромни познания)! Не съм тръгнал да взимам каквото и да е, но искам да ви попитам за основните им разлики, предимства недостатъци, абе направете сравнение между двата вида препарати! Какво бихте препоръчали (аз не бих препоръчал нито един, ама вредите може да са по-малки от едните или другите)! Ако има нещо неясно или съм объркал нещо въпроса казвайте и не се засягайте 8)
За сравнение неможе да става дума! А според мен прохормоните са излишни, защото с други средства като: зма, трибулус, еленов корен, жен-шен и юхимбе можеш да постигнеш и по-добър ефект!
по-здрави
Верно, че са по-слаби от стероидите ама чак пък толкова! Аз сега взимам трибулус така че общо взето същата история!
Ами то за да има бегло сравнение трябва да вземеш от всички вече забранени видове в не малки дози. Което вече си се доближава до стероидите, но смисала е накакъв! И това вече няма да коментирам, защото другите прохормони освен ДХЕА са забранени за свободна продажба.
по-здрави
Самия факт, че Биогейм продава DHEA е ясно, че от него няма да постигнете кой знае колко..
Да прав си.. не бих ти препоръчал нито едно, нито другото, но със сигурност една част от стероидите са много ефективни (със съответните минуси разбира се) 8)
01.04.05
10:31
Еми аз не съм пробвал да експериментирам с ДХЕА. До сега съм взимал само Анимал Стак ( в който има съвсем малко прохормони ама от различен вид ) и да ти кажа ефекта, ако наистина имаше такъв ( в което не съм убеденна ) беше нищожен. Обаче наскоро разглеждах един сайт, в който може да прочетеш за един цикъл с ДХЕА ( http://www.fitnes-mania.com/supl2.htm ), там са противници на стероидите и защитават теза различна от тази на Емил.
01.04.05
17:26
Някой ще сподели ли каква е цената на ДХЕА или на Трибулус
[quote author=“DichoN5”]Еми аз не съм пробвал да експериментирам с ДХЕА. До сега съм взимал само Анимал Стак ( в който има съвсем малко прохормони ама от различен вид ) и да ти кажа ефекта, ако наистина имаше такъв ( в което не съм убеденна ) беше нищожен. Обаче наскоро разглеждах един сайт, в който може да прочетеш за един цикъл с ДХЕА ( http://www.fitnes-mania.com/supl2.htm ), там са противници на стероидите и защитават теза различна от тази на Емил.
ХАХА ае не се излагай брат! Нали от 1000 мнения ти казвам сондажа ве!
по-здрави
Колко мг са таблетките?
Хубав въпрос ама много хора нз какво е ДХЕА!!!Има описание в препарати добро е прочетете не ми се обяснява!!!
Колко мг са таблетките?
500 мг
По тази програма дето я има във фитнес-мания,никаде не пи6е къде мойе да се купят необходимите не6та и цените им...някои може ли да каже не6то по този въпрос.
ДХЕА са единствените хормони които се продават легално (поне в БГ о Биогейм се внасят), другите няма ди кажа да не се тровиш, освен това е забранено от сайта!
ДХЕА може да е забранен медикамент ама и креатина вече в леката атлетика е забранен не всичко забранено е вредно треа ебаси дозата да земеш за да ти стане нещо от ДХЕА по 1-2 на ден 20тина дни си супер!!!
07.04.05
13:15
JК-никога не си купувайте техните боклуци. По-добре трибестан на Софарма или Сексотоник/там има и жьлт кантарион/.
А кога се приема ДХЕА-то?
Преди тренировка или след?Има ли значение кога се приема?
Зависи къв грамаж пиеш, но преди тренировка!!!
Ако е 50мг 1 сутрин 1 преди тренировка (може и по посече ама става вредно по 2-3 на ден е напълно безвредно)
ако тренираш сутрин 1 преди едно вечер ама не преди 16-17ч че неа моеш засшпиш.А в дните които не тренираш по 1
Аз ползвах на UNIVERSAL мноо доволен съм 50хапа по 50мг. за 47лв.!!