Лицеви опори за месец !

FI

22.07.10
11:15

Здравейте ! Имам конкретен въпрос.. Налага ми се да започна работа за около месец и половина и няма да мога да тренирам гърдите смисъл лег полулег флайс а ще мога да правя само лицеви опори. И въпроса ми е дали по някакъв начин мога да си запазя силата на лежанката само с лицевите опори? Сигурно ше падне силата няма начин но в момента на 80 кг правя 6ца и поне да я запазя колкот се може повече тази сила.. ::S Мерси предварително! :)

VA

22.07.10
11:24

Прави лицеви с тежест на гърба, примерно раница пълна с нещо...

22.07.10
11:26

Странно - как така само гърдите няма да можеш да тренираш ?
За месец силата и нищо да не правиш няма да ти падне кой-знае колко.
Опитай и лицеви като си вдигнеш краката на по-високо.

22.07.10
21:24

Дори си мисля, че почивката ще ти се отрази положително, може да качиш сила :)

22.07.10
22:08

Аха, тя силата от въздуха се качва, сила няма да качи, въпроса е да не загуби съществуващата.
Дори и да загуби част от нея, бързо ще я върне:)

23.07.10
03:58

казано от finder на 22.07.10, 11:15:

...дали по някакъв начин мога да си запазя силата на лежанката само с лицевите опори? Сигурно ше падне силата няма начин ...:)

Естествено,че ще падне. Ти какво очакваш? Това е неизбежно. 80кг. Може да станат 70,60 и дори 50. Няма смисъл да се мъчиш с лицеви. И с тях, и без тях все тая. Силата ще падне драстично.

23.07.10
07:28

Нищо няма да загуби за месец. Ако прави лицеви, може даже да качи.

23.07.10
09:02

Петко К god bless you ^_^ изглежда, че въздуха качва сила...

23.07.10
09:19

Ами може, зависи до кой химически завод си :D

FI

23.07.10
09:59

добре ще правя ами сега остана само да попитам понеделник сряда и петък ли или по често и в какви серии

23.07.10
12:30

лицеви и всеки ден можеш да правиш

VA

23.07.10
13:20

Преди 2-3 години когато тамън почвах с фитнеса, ходих няколко месеца после около 1 месец не можех да ходя, не помня по каква причина. Нито тренирах, нито качих кг но когато отидох във фитнеса бутнах 5кг повече от лежанката, а това за мене беше много :D
Незнам дали факта че бях на планина и съм дишал чист въздух е имал някакво значение, ама хората не напразно използват “кръвен допинг” :D . Може би мускулите си починаха и възтановиха повече от добре :P Естествено за хора, които са в някаква супер форма подобна почивка ще бъде негативна :)

Мнението беше редактирано от Vask0 на 23.07.10 13:22.

23.07.10
15:46

всяка година правя по месец почивка (обикновенно август) - идеално ми се отразява - нито сила, нито маса се губи :)
само кардио правя от време на време през този месец

05.09.10
15:10

Само да ти кажа, че никой не може да ти каже дали ще качиш или ще свалиш, зависи от организма ти, и да кажа, че коментара на Миро е напълно ИЗЛИШЕН тука, аз не бях тренирал около месец и половина и не бях загубил сила, може първата ми тренировка да не е била на макс-тежест, но след 2,3 тренировки пак си бях с работната си тежест.  И лично мой набдения в/у мен - преди да започна фитнес правих лицеви опори около месец и нещо, първо гърдите ми се напомпаха малко и второ започнах да вдигам повече !!! НО Е ВАЖНО КАК ПРАВИШ ЛИЦЕВИТЕ ОПОРИ !!!

07.09.10
14:10

казано от Madboy на 22.07.10, 22:08:

Аха, тя силата от въздуха се качва, сила няма да качи, въпроса е да не загуби съществуващата.
Дори и да загуби част от нея, бързо ще я върне:)

И това е вярно, но понякога мускулът просто се нуждае от почивка. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1