казано от CKOTA на 22.07.10, 02:05:
И въобще тая нощ прекалих...
Еми да.......... 6 бири не са малко ;). Какво толкова им харесвате, аз и една глътка не мога да изпия - вкус - отвратителен, а и дъхът ти после мирише ужасно. И какво е това късно лягане? Все чета, че ще лягаш рано, за да ставаш в мормален час, ама нещо май не ти се получава. Луди студентски години :). То няма лошо де, но почти всяка вечер не ти ли идва много?
22.07.10
07:25
Време е за 1 сутрешна тренировка и после басейнче (въпреки че това време не е за никакви тренировки) :D
22.07.10
07:31
Не във всяка зала.. :D
22.07.10
07:33
казано от emzo на 22.07.10, 07:30:
K’во му е на времето, нали има климатици за тая работа :)
Времето е перфектно за басейн,море насма натам за тренировка .. не чак толкова :D , някоя друга биричка :)
Мнението беше редактирано от Генади Симеонов на 22.07.10 07:34.
казано от Генади Симеонов на 22.07.10, 07:25:
Време е за 1 сутрешна тренировка и после басейнче (въпреки че това време не е за никакви тренировки) :D
Как ми се ходи на басейн и на меееен :( Няма начин обаче, трябва да се работи...
Мнението беше редактирано от libra на 22.07.10 07:48.
22.07.10
08:19
казано от Генади Симеонов на 22.07.10, 07:33:
казано от emzo на 22.07.10, 07:30:
K’во му е на времето, нали има климатици за тая работа :)
Времето е перфектно за басейн,море насма натам за тренировка .. не чак толкова :D , някоя друга биричка :)
Къде се загуби бе човек? Не съм те виждал да пишеш отдавна.
казано от karpi на 22.07.10, 04:06:
казано от CKOTA на 22.07.10, 02:05:
И въобще тая нощ прекалих...
Еми да.......... 6 бири не са малко ;). Какво толкова им харесвате, аз и една глътка не мога да изпия - вкус - отвратителен, а и дъхът ти после мирише ужасно. И какво е това късно лягане? Все чета, че ще лягаш рано, за да ставаш в мормален час, ама нещо май не ти се получава. Луди студентски години :). То няма лошо де, но почти всяка вечер не ти ли идва много?
Е снощи инцидентно се стигна до това :D… и все пак къде видя, че почти всяка вечер... аз принципно съм нощна птица... все едно аз наистина ще почна да лягам по-рано...(една лъжа казана/написана 100 пъти става истина :D) иначе относно бирата уж не пиех, че нали освен, че е алкохол е източник на фитоестрогени...
http://www.boredpanda.com/best-condom-ads-ever/
40те най-добри реклами на кондоми(капути) :D
казано от tra^la^la на 22.07.10, 08:50:
http://www.boredpanda.com/best-condom-ads-ever/
40те най-добри реклами на кондоми(капути) :D
Един мъж влиза в аптеката и се провиква от края на опашката:
- Един капут!
- Г-не, моля изчакайте си реда и ако обичате, по-възпитано, мола - отвръща аптекарката.
Дошъл неговия ред, дотътрил се на касата и си треснал х*я пред аптекарката:
- Един костюм за този господин.
Мъж и жена. Жената се приготвя за банкет. На излизане обяснява на съпруга си как да нахрани детето, да го занимава с нещо, да си поиграят и т.н.
Прибра се жената късно вечерта и какво да завари: Мъжът и легнал и чете вестник, със смъкнати гащи, а детето си играе с х*я му.
Ужасена жената: “Не те ли е срам бе, идиот, свиня, педофил !!! Това е собственото ти дете, простак!”
Мъжът: “Какво искаш, ма! Какво толкова, бе - вилица ли да му дам, да си избоде очите??”
Мъж взел заплата, решил да посети публичен дом. Влязъл и попитал на рецепцията какви са цените.
“Студен секс 30лв, топъл 60лв” - отвърнала му рецепционистката.
Мъжът помислил и решил да спести малко пари и поръчал студен секс.
Влиза той в стаята и вижда жената гола и разкрачена на леглото. Сваля гащите, почва си работата и по 1 време от устата на жената потича някаква бяла пяна. Той се погнусил и се развикал:
“Ало, абе тука тая почна да повръща, бе!”
А отвън се чул гласа на чистача:
“Ааа,спокойно, ей сега ще дойда да сменя трупа, тоя пак се е напълнил”
Чапай и Петка си вървяли по пътя и срещнали нещо кафеникаво на пътя.
Чапай го вдигнал, помирисал го и казал: “абе на мирис - досущ като лайно, на допир пак досущ като лайно.”
Петка го взел намачкал го и отхапал малко и казал ” Абе маже се като лайно, на вкус е досущ като лайно”
И в последствие двамата решили, че това наистина е лайно и продължавайки по пътя си Петка казал: “Ей, Чапай добре, че не стъпихме в онова лайно.”
Хахах и вица и рекламите са яки...
Сега очаквам Тралала да пита Траш “Какъв човек си ?!” ;) :D
Траш, относно филма - Според мен, само най - малоумните неща могат да намерят гениални интерпретации, които(интерпретации) се ограничават само от нас самите.
ПП. Не съм гледал видеото.
Мнението беше редактирано от alabalaa на 22.07.10 11:15.
3 месеца ВМ-НВД и минус 13кг. Не мога повече. Сутрин ставам и бягам, следобед велоергометър, привечер тенис. В тренировъчен ден има силова вместо тениса. Тялото ми трепери от умора. Край!
2 седмици пълен покой на морето.
22.07.10
12:19
На кое море ще ходиш
22.07.10
12:25
казано от libra на 22.07.10, 07:48:
казано от Генади Симеонов на 22.07.10, 07:25:
Как ми се ходи на басейн и на меееен :( Няма начин обаче, трябва да се работи...
е нищо като излезнеш отпуска или почивка ;]
Абе, Стоянчо много ми се виждат тия 13кг - свалил ли си много мускулна маса?
Аз съм в отвратително неведение, защото нямам и кантар да знам свалям ли, или не, а огледалото - всеки ден го гледам и не знам дали има разлика.
казано от alabalaa на 22.07.10, 11:15:
Траш, относно филма - Според мен, само най - малоумните неща могат да намерят гениални интерпретации, които(интерпретации) се ограничават само от нас самите.
ПП. Не съм гледал видеото.
Гледах филма - ясна е работата. :)
Неудоволетворен от живота си човек разказва с такива сценки няколко часа за нежеланото си дете, за роботизираното общество и пр.
п.п. И защо, аджеба, имам мускулна треска на перките на гърба след раменни преси?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.07.10 12:46.
казано от Стоянчо на 22.07.10, 12:17:
3 месеца ВМ-НВД и минус 13кг. Не мога повече. Сутрин ставам и бягам, следобед велоергометър, привечер тенис. В тренировъчен ден има силова вместо тениса. Тялото ми трепери от умора. Край!
Ухаа, не съм само аз значи :)))
Аз се разцепих за няколко дни - ядях к’вото си исках - нищо не качих, напротив, после тръгнах още по-яко надолу.
Новата ви любима песен.
Мнението беше редактирано от emzo на 22.07.10 13:21.
22.07.10
13:57
казано от emzo на 22.07.10, 13:14:
Аз се разцепих за няколко дни - ядях к’вото си исках - нищо не качих, напротив, после тръгнах още по-яко надолу.
E т’ва би трябвало да не те учудва.
http://www.youtube.com/watch?v=2Kjh9lQXLWk
THE TEMPERATURE IS HIGH…. Класика в жанра :)
казано от Finish First на 22.07.10, 13:57:
Аз се разцепих за няколко дни - ядях к’вото си исках - нищо не качих, напротив, после тръгнах още по-яко надолу.E т’ва би трябвало да не те учудва.
Защо да не го учудва?
Ами защото в един момен стигаш застой и е хубаво да “му отпуснеш края малко” и да си продължиш с диетата...
Положителния ефект е за психиката на първо място и 2ро - тялото също си отпочива от постоянните рестрикции и след това смъкването си продължава. Така мисля... ;)
Просто когато си адаптиран към режима, както в тренировките, чат-пат трябва да има стресови дни, в които лъжеш проклетника, че диетата е свършила и че вече може да изключи икономичния режим и да започне отново да гори калории нормално, вместо да пести като стиснат пенсионер.
Е не, ама всички около мен ме бъзикаха, че ми отиде диетката :P
Сега ще им пратя линк-а, току виж на вас повярват :D
Веднага се сетих, че това е Мадбой. http://www.youtube.com/watch?v=YCZqBBVs-kw&feature=related
Пичове, дали не съм айляк.
Домашно биволско литър - 1 лв./ л.
Домашно биволско сирене - 5лв/кг
казано от Миsh0 на 22.07.10, 12:33:
Абе, Стоянчо много ми се виждат тия 13кг - свалил ли си много мускулна маса?
Не може да не се свали мускул, но белтъците бяха на ниво + над 2 кила глутамин и 1 ВСАА. Отделно протеиновият изолат. Ще дам за пример ръцете - от 47 студени, сега са 45 студени. Талия и останалите мерки ще ги описвам след още 2 месеца (сега не съм мерил, а гледам само огледалото и дрехите) когато ще приключа с чистенето. Целта е минус още 10кг.
Дааа, аз от днес съм в режим плюскане :) Но няма да прекалявам - 2-3 дни ще ям така. После ще поддържам 2 седмици и след това пак надолу.
emzo, сподели какво си позволи тия дни :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.07.10 20:57.
Пичове, кажете някакви автори на фитнес-литература или направи, ако може ми дайте линкове, че да чета нещо.
Стоянчо, това са над 20 килограма тотал- това ще е драматична промяна във визията. Какво те доведе до това решение?
казано от CKOTA на 22.07.10, 22:21:
Стоянчо, това са над 20 килограма тотал- това ще е драматична промяна във визията. Какво те доведе до това решение?
Нищо особено. Просто преди време (6-7г) бях много тежък (125кг), след което свалих на 93кг и стоях перфектно. От там отново започнах да качвам всяка година, но в края на периода за маса не успявах да изчистя добре и винаги се примирявах с малкото, което съм свалил и така стигнах до 113-114кг тази година. Та сега чистенето ми излезе през носа.
Ясно... ами да ти кажа явно добре се справяш, тъй че продължавай с добрата работа : )
казано от Стоянчо на 22.07.10, 20:55:
emzo, сподели какво си позволи тия дни :)
алкохол, салатки (аз май без тях не мога), много сладолед (Рафи, мммм Сахер), цаца (е как на море съм все пак) и др. морски деликатеси (пържени естествено), картофи, сутрин - шкембе чорба и така на repeat
Един път не ми дойде на акъла за чиста пържола примерно.
5 дена така - нищо не качих
п.с. и палачинкиииииииииииииии :D
23.07.10
07:28
http://dnes.dir.bg/news/evn-kurorti-electrozahranvane-avaria-6778683?nt=4
:(
Направо АД