пукане в колената

22.07.10
19:00

От около 2 седмици започнах да правя клекове , но в последните 2-3 тренировки ми се появи едно гадно пукане в колената . Не ме боли но ме притеснява , загрявам около 10 мин , но не мисля че това е проблема. Чудя се дали не е от пренатоварване , защото тренирам по 2-3 дена след това ден почивка и отново , но почети всеки ден ходя да ритам по час и повина - два , макар че не чуствам умора.Някой да има идея , от какво се причинява това “пук-пук” :) ?

22.07.10
19:13

Беше време.. Аз не познавам някой приятел, който да тренира и ставите да не му пукат ;) Нищо сериозно продължавай да тренираш

22.07.10
19:22

абе то и аз знам , че ставите пукат ама това в коляното ме беше притеснило :D , но щом казваш ,че няма проблем ще го игнорирам ;)

22.07.10
19:58

Аз тренирам и нищо не ми пука.

22.07.10
20:19

казано от pewpew на 22.07.10, 19:22:

абе то и аз знам , че ставите пукат ама това в коляното ме беше притеснило :D , но щом казваш ,че няма проблем ще го игнорирам ;)

По принцип много са факторите, от които може да почнат да пукат коленете, но главно от натоварване става. И това не е причина да спреш да клякаш, дори като тичаш може да ти пукат от това другия ден. Ако ми чуеш левия лакът и двете колена ще се разревеш.

22.07.10
22:51

Преди от футбола ми пукаха и двете стабилно ама като спрях и звуците от тях отшумяха .

Ако толкова се притесняваш се консултирай с някой , мен не ми пукаше особено :D

VA

23.07.10
06:39

Пукане, пукане, мене преди половин година дясното ми рамо така изпука че от тогава рамо не съм и тренирал :D
Сега когато тръгна да правя рамо, ме заболява, полулегът за гърди съм го махнал също. Мисля че вече мога да почна да го тренирам с леки тежести, но имам едно на ум... Ако някой иска да реве да дойде да чуе как пука :D

AZ

23.07.10
08:54

И на мен ми пукаха ставите,но преди да започна да тренирам,а сега всичко е ок.Така че може да е и точно обратното.Клекът няма да ти пречи.

GO

23.07.10
17:20

Защо не пробваш с хубава загрявка на пукащата става?
Как загряваш,защото всеки разбира различно от загрявка? ;)
А да,ако нищо не стане,се примиряваш.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 23.07.10 17:21.

23.07.10
18:58

тренирал съм преди бадминтон и знам доста упражнения за загрявка които ги изплзвам , говоря за краката специално  така че немисля че ще е от това , но все пак съм намислил сега да отделя още малко време именно на загрявката да видим дали ще спре пукането :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1