Fat Burner или L-carnitine

09.07.10
19:35

Здравейте. Бих искала да попитам кое е по-добре да си взема Fat Burner или L-carnitine, тъй като изчетох доста неща и вече съм напълно объркана. Спазвам НВД и всеки ден правя кардио около 30 мин., но искам да стопя излишните мазнини по-бързо. Висока сам 168см и тежа 59кг., проблемна зона са ми бедрата. Бих се радвала, ако ми дадете някой друг съвет. Например някаква програма от упражнения, които мога да правя и вкъщи и съвет за въпросните Fat Burner и L-carnitine :) Благодаря предварително

09.07.10
19:42

фетбърнъра е по-силното.той е сбор от много съставки,докато л-карнитина е само 1 съставка.
избери си някой не много силен фетбърнър като за теб ;)

Fatburner определено! За жена е препоръчителен някакъв по-лек като за начало, например Fyre , old but gold! Ако искаш скачай на новата генерация продукти пълни с кво ли не ( и много често забранявани)

13.07.10
05:33

Fyre определено е доста лек продукт. Аз го взимах в рамките на седмица две, и след като не почувствах нищо от нещата които описват като енергия, подтискане на глада, и тн. ся се чудя къде да го фишна, на кой да го продам, то шишето е почти пълно :)

16.07.10
11:50

нищо не усещаш ? иди се прегледай :Р no offence. или провери дали в хаповете които си купил, се съдържа йохимбин :)

16.07.10
11:59

Aре, аре някои усещат, някои не.

16.07.10
13:56

Като за жена според мен Super cuts 3

16.07.10
22:27

Еми да и аз се очудих че нямаше ефект върху мен. Говорих лично с производителя на продукта, питаха ме за баркодове тва онова да проверят пратката, оказа се истинския продукт. Разпитаха ме за начини на хранене и тренировка, в крайна сметка ми казаха да си се придържам към начина на хранене и да си доизпия продукта след като съм го купил, и се извиняват за цялата работа, но просто моят организъм не е чувствителен към съставките :) Има хора които и от една чаша кока кола немогат да спят. Не казвам че е боклук, много хора го харесват, просто на мен не ми свърши работа. Желая успех на дамата с тренировките.

23.07.10
09:16

Здр нз дали му е тук мястото :) но и аз бях изправена пред тази дилема... Fat Burner или Л-карнитин в крайна сметка взех второто на Explode . Но нз дали е в мен проблема, по принцип съм асматичка и в мн форуми пиче че даже карнитина помагал за “отваряне на белите дробове?!?!!” но аз не се чувствам мн както трябва спя по 4 4аса макс на ве4ер... по принцип почнах да ходя на фитнес преди месец по 4 пъти седмично и би трябвало да се уморявам за да спя... Та въпроса ми е ..това страничен ефект ли е и по- добре ли е да почна Fat Burner ? (сори ако за някои въпросите са тъпи ама съм доста начинаеща :))

VA

23.07.10
11:13

Fat burner е по добре
Експлоуд е БГ фирма не очаквай добри ефекти
Трябва да спиш поне 7-8 часа ! Иначе диети, тренировки отиват по дяволите ако не се възстановяваш като хората.

23.07.10
11:34

нямаш ли нормален сън -  не се хаби за тренировки и добавки

23.07.10
12:10

мерси мн за бързите отговори :)
мм да .... ами аз съм поспаланка :) но откакто пия карнитита от 10 4аса сън спаднаха на 4 :) май ще го спра или ще се разровя за нещо др по подходящо и НЕ българско...

23.07.10
12:11

Scitec - Reform или Adipokill
MAN- Scorch

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1