Много въпроси без отговор

23.07.10
09:21

Имам няколко въпросчета на които неможах да намеря точен отговор във форума или не съм гледал там където трябва .
Започнах да тренирам 4-5 пъти в седмицата (понеделник-петък).
Цел да натрупам мускулна маса в горната част на тялото ( над кръста ) и да сваля малко мазнини от краката и задника.
Искам да попитам дали е подходящ подходът ми .
Първи ден правя само гърди 5-6 упражнения по 3-4 серии (на лежанките по 5)
Втори ден само гръб 5-6 упражнения
Трети само ръце 3хтрицепс и 3хбицепс
Четвърти ден пак гърди
Пети рамо и трапец 5-6 упражнения
Корем правя 2 пъти седмично (накрая след тренировката)
Също така след почти всяка тренировка по около 10 мин на тренажор (3/5) комбинирано с бягане сутрин на гладно 20-30мин. (2-3 пъти седмично)
Другият ми въпрос да правя ли тренировки за крака ? Защото доколкото знам като тренирам краката по лесно раста и горната част на тялото , но също така може и да се увеличи мускулната маса на краката , а на мен ми трябва само да сваля мазното по тях и да ги оформя малко .
И последен въпрос свързан с корема . Корема ми не е много мазен дори в горната част почти нямам мазнини , но нямам и плочки , всъщност все едно имам голяма мускулна маса корем но не оформена.
Преди съм тренирал около 4-5 месеца но с почивки (несериозна работа) и сега преди 3 седмици почнах сериозно !
Ръст:185см Тегло:82-3кг
Много ще съм благодарен ако някой ми отговори точно и с опит .

Темата беше редактирана от dadada на 23.07.10 10:00.

23.07.10
10:04

Oпиши си програмата човек, не 50 упражнения с 80 серии. Освен това ДА трябва да тренираш краката. Ако не си забелязал в другите теми за 4-5 месеца стаж при това с почивки ти трябва комплексна програма. И за гърди и гръб при стаж 4-5 месеца само как ще ти влезнат тия 5-6 упражнения.

23.07.10
10:06

казано от dadada на 23.07.10, 09:21:

Цел да натрупам мускулна маса в горната част на тялото ( над кръста ) и да сваля малко мазнини от краката и задника.

Адската цел :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1