01.04.05
00:03
Ехеее и да не се похвалиш, че си смъкнал вече 10кг. ?! Веднага репорт и снимки! :)
по-здрави и поздравления
Здравейте на всички малко се бях изгубил но много работа имах не че нещо велико съм направил даже напротив не бях редовен в тренировките но пак имаше резултат, а доколко снимките тука един приятел има цифров апарат и ще му го приватизирам за известно време щото с тая нокия не се получава (времето се затопли и сега ще намеря време някоя неделя да се видим пък и пипнем,напием,наядем и др. неща)
Здравей отново и да се стягаш за срещите, защото над 8процента мазнини няма да те пуснем :)) базкам се, но найстина ти го пожелавам този процент на голямо тегло да постигнеш!
по-здрави
Пичове да се похваля открих формулата която работи добре при мен в момента яко силови тренировки 2 пъти седмично за мускулна група по две мускулни групи на ден двуразово много интензивно едната (голямата) сутрин малката следобед, и подобрено хранене (може и по малко да е но е предимно протеиново) и ставам яко твърд мазнините около корема изчезват по бавно но изчезват (по 3-4 см на месец) и то 100 % сигурно от мазнини защото не тренирам преса за да видя реалното топене а не да се стегна например и да ми се намали обиколката и да си мисля че е от мазнините.В по късен етап ще пусна и преси защото корема ми е отпуснат сега.Ами това е засега ако има въпроси питайте на воля
Ами понеже и аз почнах чистене , я ми напиши по каква схема тренираш и как и какво ядеш .
Ами горе съм описал тренировката а яденето гледам да е високобелтъчинно най вече но това работи при мен за теб на съм сигурен може да изгориш при тази тренировка
1 Ден Гръб-Бицепс
2 Ден Рамене-Крака
3 Ден Гърди-Трицепс
4 Ден Почивка
5 Ден 1
6 Ден 2
7 Ден 3
Двуразово сутрин голямата група правя 4-5 Упражнения по 5-6 Серии за голямата група , за малката по 4 серии
djgorgio защо не ми отгавряш на ЛС-тата???
Иначе доста интересна методика използваш.
по-здрави
Емо веднага влизам там съм ти отговорил просто не съм забелязал нещата които няма да се повторят
А ок братле и ако си съгласен с моето предложение ще бъде много яко според мен. Но когато искаш тогава го организираме мероприятието. Може примерно в края на периода ти за маса или тогава, когато планираш да постигнеш пика. Нека остане за сега това изненада за другите потребители.
по-здрави
Еи , вие тука некви шашми замисляте , ??? :D
Джорджо , а ти на месец колко кила смъкваш горе долу ???
02.04.05
09:37
хехе Емооо шушу-мушу къща разваля :).
02.04.05
10:05
Трай бабо за хубост.
Трай бабо за хубост.
Тя бабата траяла,траяла и накрая паяжини хванала:))))
Периода е за релеф объркал съм се, сорка. Ами идеята е в зародиш и зареди това, но работа и само работа трябва за да стане та когато можем да я свършим ще ви оведомим.
по-здрави
Джорджо , я кажи колко ти бяха обиколките на ръката и на талията преди да почнеш релефа , и сега , а и колко тежеше преди и колко тежиш сега.
[quote author=“master”]Джорджо , я кажи колко ти бяха обиколките на ръката и на талията преди да почнеш релефа , и сега , а и колко тежеше преди и колко тежиш сега.
:arrow: Преди:
Ръка-56
Талия-134
Тегло-140
:arrow: Сега :
Ръка-54
Талия -120
Тегло- 130
Без да правя коремни преси т.е. Чисто сваляне на мазнина продължавам докато мога
П.С. Не спазвам никакви диети особени
БРАВО !!! Наистина си напред с материала , щом това са 12 см само мазнина , като се предадеш и почнеш коремните , ще смъкнеш мин още 10 сантима.