отностно N.O Explode

17.07.10
21:37

Здравейте! Имам въпрос отностно N.O. Explode-a .. Когато го опитахте за 1-ви път какво почувствахте? Защото аз си взех Explode-a на доза в пакетче като намерението ми беше да видя как ще го почувствам 1-вия път ,обаче останах изненадан от факта ,че разлика почти не се забелязваше.. Та искам да чуя отзиви как е било при вас?  Благодаря предварително :)

Минаваш на следващия бустър,докато намериш този,който усещаш от първата доза :) И аз но нокса не усетих никаква разлика,може би леко повече напомпване,но до там,същото важи и за White flood и Jack3d(от него дори ставам като парцал),единственото което усетих от първата доза бе суперпъмп250 на гаспари,много добро напомпване още от първата тренировка,продукт който ще си купя пак,но има и още много добри бустъри,които бих пробвал,като Assaul,Dark Rage,PreSurge Unleashed и т.н. :)

17.07.10
22:03

И при мене е точно така леко напомпване и даже да не кажа ,че силата ми е по-малко поради факта ,че се пие на гладно..

18.07.10
07:33

Изпих една кутия и мога да кажа,че съм много доволен.Имах много енергия,по време на тренировка се напомпвах много яко,чуствах се така и след това.Възстановявах се между сериите по-бързо от нормалното.В момента,в който усетих,че една доза не я чуствам като в началото увеличих на доза и половина.Продукта е готин според мен и бих го ползвал отново.В момента съм на друг азотен бустер-naNO VAPOR,тук разликата,според мен е,че ме държи по-дълго напомпан след тренировка,но все още събирам впечатления за него.

Мнението беше редактирано от maximilian на 18.07.10 07:38.

18.07.10
09:03

Скоро пих 1 мостра Експлоуд НТ - супер беше :)

18.07.10
10:23

Благодаря за бързите отговори момчета :)

18.07.10
11:18

Също така PreSurge Unleashed

18.07.10
11:41

Rikoo дай някакви отзиви за PreSurge-a :)

23.07.10
13:39

И аз имам един въпрос:
След приемане на дозата трябва да се изчака 30-40мин ... трябва ли през тези 30-40 мин да се приема вода( задължително ли е? препоръчително ли е? и по колко? ) или чак след тези 30-40мин можеш да пиеш... ? Искам няколко мнения, благодаря предварително :)

Мнението беше редактирано от Influcid на 23.07.10 13:41.

Не се налага през тези 30-40 мин да пиеш вода,но няма и проблем да пиеш като ти се пие

26.07.10
15:35

казано от f0rever str0ng на 17.07.10, 21:37:

Здравейте! Имам въпрос отностно N.O. Explode-a .. Когато го опитахте за 1-ви път какво почувствахте? Защото аз си взех Explode-a на доза в пакетче като намерението ми беше да видя как ще го почувствам 1-вия път ,обаче останах изненадан от факта ,че разлика почти не се забелязваше.. Та искам да чуя отзиви как е било при вас?  Благодаря предварително :)

Колега този бустер неслучайно беше 3 години най - добрия продукт на пазара, пия го от доста време и като ида в залата, спазвайки всичко което е необходимо за да се постигне максимален ефект , повярвай ми ..... откачам в залата !!!! така че опитай пак , и съвет ..няма смисъл да търсиш друг , BSN са доказани в “морето’  за  хранителни добавки .

27.07.10
19:37

казано от nikolay velinov на 26.07.10, 15:35:

казано от f0rever str0ng на 17.07.10, 21:37:

Колега този бустер неслучайно беше 3 години най - добрия продукт на пазара, пия го от доста време и като ида в залата, спазвайки всичко което е необходимо за да се постигне максимален ефект , повярвай ми ..... откачам в залата !!!! така че опитай пак , и съвет ..няма смисъл да търсиш друг , BSN са доказани в “морето’  за  хранителни добавки .

Колега ... не го занимавай с глупости.
Стига ... BSN не са гурото на добавките, и е абсолютно нормално да има разлика в ефекта на No Exploud върху теб и него.
Моя съвет е за напред да търси други продукти от този клас.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1