[quote author=“gamberro”]Злоупотребата със секс определено пречи на бодибилдинга
Но все пак един се живее :lol:
Пък и аз лично не се готвя за Мр.Олимпия :lol:
Значи ще съм благодарен на всяка жена, която откаже да спи с мен. Лелееее, изпълнен съм с благодарност към толкова красиви и нежни създания :shock: :D
Успехи в залата, леглото :roll: и кухнята
Ела го обясни това на жена ми. :lol: :lol: :lol: :wink:
Ела го обясни това на жена ми. :lol: :lol: :lol: :wink:
Това да ти е проблема!!! 8)
02.04.05
21:48
аз най-експлозивни тренировки правя когато съм загорял кат’ каубойски тиган (или поне 2-3 дена без секс) - да ми се ... та да ми пукат ушите! Направо огъвам железата. :D Докато след секс не си и помислям за тренировка, а в редките случи когато правя трен тя е с ниска интензивнист, мързи ме, нямам сила.....мъка. Според мен е най добре 1-во трен, после душ и хаппване и тогава...мухахаха :P
20.04.05
19:22
аффф правете секс бе хора нали чрез това се възпроизвеждаме все пак.. :D :D
Да бе верно много са ми чудни такива хора дето се вманичават до такава степен - състезатели ли ще ставате що ли???? Как въобще ви хрумва да се лишавате от едно от малкото дарове на тоя ми ти свят?! Първо, въобще не е вреден ами даже полезен, и второ що не откажете цирарите и алкохола като за начало?
Секса ще ми отказват :twisted:
Ако разбера, че гаджето смята да ме подложи на сексуална диета София тясна ще му се стори!
Не се притеснявай Насреща сме http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_12.gif
Майтап да не се хванеш http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_11.gif
22.04.05
12:51
И аз забелязах че съм станал много по-издръжлив откакто почнах да тренирам , след цял ден секс вечерта съм кукуряк.... ииии според мен да не се оставя днешното ебане за утре ! :mrgreen:
[quote author=“tory_”]Да бе верно много са ми чудни такива хора дето се вманичават до такава степен - състезатели ли ще ставате що ли???? Как въобще ви хрумва да се лишавате от едно от малкото дарове на тоя ми ти свят?! Първо, въобще не е вреден ами даже полезен, и второ що не откажете цирарите и алкохола като за начало?
Секса ще ми отказват :twisted:
Ако разбера, че гаджето смята да ме подложи на сексуална диета София тясна ще му се стори!
Да де ама като не правиш секс и ти остава тестостерон без работа, който може де участва в растежа на мускулите! Зависи от приоритета, на мене секса въобще не ми е от любимите занимания, така че....
22.04.05
21:15
Колкото повече толкова по-добре - няма да правя секс на 90 години - сега ми е време. Не бих се отказал от това удоволствие за нищо на света.
Бе, ще се видиме и ще поговориме, не е точно така! Просто не обичам секса колкото други неща - спорта, автомобилите.... И аз обичам да се забавлявам, ама не по дискотеки примерно, не пия, не пуша, по жени не ходя, въпрос на приоритети, казвал съм го и друг път! Знаеш ли колко е по-голямо удоволствието от хубавата тренировка (тука беше виновен мисля че хормона адреналин), затова се и пристрастяваш, пък може и да не съм срещнал правилната жена :? То не че я търся де!
Вземи си “позвънете” - тамн има: “висока, с дълги крака и изцъвкани зъби - смуче и продухва качествено”
От опит знам че се казва :усмивка такси:
Просто бъзик! :lol:
дори сам го правил над 15 пъти в седмицата,по всяко време -преди и след тренировката,когато ми се поиска :lol:
имало е и периоди когато въобще не сам помирисвал секс
не сам усетил никаква разлика,все ми е тая,въпреки е в първия случай ми е по-яко настроението и удволетворението :wink:
това ващо са глупави вманиащвания!
фитнес вместо секс? :shock:
момчета съвземете се................................. :idea: :idea: :idea:
е мн ясно секс на екс, друг е въпроса че нова година е по често отколкото секса при мен ..... само да стана студент :):):)
23.04.05
16:51
^Маd^ спокойно!Поне ние правиме предмишница.... 8)
01.05.05
23:54
Не се надявай ! :lol: Студентството не е като едно време, казвам го не само от личен опит, но и от мнения на други приятели студенти в други университети . Но който търси намира ! :wink: