14.07.10
23:48
Здравейте.Бях се сетил преди време и сега пак се сетих :).От къде мога да си намеря тениска с такъв надпис на гърба?Не искам да си правя,защото първо трябва да си намеря тениска с хубава материя за целта,а обикновена черна тениска с хубаво качество,трудно се намира :).
Първо ще станеш секюрити,а после тениската.Ако искаш тениска оргахим,може да станеш общак или майстор
Мнението беше редактирано от plancer93 на 15.07.10 08:03.
казано от plancer93 на 15.07.10, 08:02:
Първо ще станеш секюрити,а после тениската.Ако искаш тениска оргахим,може да станеш общак или майстор
То това да не е полицейска униформа бе,че да се намира толкова трудно :).По тази логика тея с тениските “Дзън” на Zagorka :D трябва всички да правят бира :D ?
15.07.10
17:18
По лесно е да си намериш черна тениска с хубаво качество, на която да пишеш секюрити, отколкото да си намериш тениска с хубаво качество ,на която да пише секюрити.
казано от D3BEP на 15.07.10, 17:18:
По лесно е да си намериш черна тениска с хубаво качество, на която да пишеш секюрити, отколкото да си намериш тениска с хубаво качество ,на която да пише секюрити.
Порових малко и намерих един сайт на една фирма с помощ от друг форум :).Та ето го и линка :
http://www.fruit.nitbg.net/component/option,com_contact/task,view/contact_id,7/Itemid,32/
Мисля,че този модел е подходящ за целта,но трябва да се говори по телефона с фирмата,за да се разбереш с тях :
http://www.fruit.nitbg.net/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,98/category_id,1/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,32/
Лошото е,че за една бройка,мисля че е неоправдано :).Ще търся в града тениска като имам време,защото имаме хубава фирма,която се занимава с реклами и правят надписи на тениски :).
Мнението беше редактирано от Петко К на 15.07.10 19:37.
15.07.10
18:53
Да беше писал по-рано. Раздадох на приятели 4-5 броя преди време :) Не бяха много добра изработка, но все пак. Ще погледна, ако имам нещо ще пиша тук.
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 15.07.10 18:54.
15.07.10
19:29
Жената наскоро “произведе” две еднакви.
Мисля, че е по - скъпо на бройка отколкото ако беше правена щампа за 50 броя, но не беше кой знае какво цената. Някъде 20 лв.
Виж примерно тоя сайт.
http://www.teniski.eu/?id=yourdesign&menu=1
Има ликряни, микряни... Пишеш квото си искаш.
Ко не ти харесва, можеш да им пратиш, или да поръчат квото ти харесва.
Само идея.
казано от D3BEP на 15.07.10, 19:29:
Жената наскоро “произведе” две еднакви.
Мисля, че е по - скъпо на бройка отколкото ако беше правена щампа за 50 броя, но не беше кой знае какво цената. Някъде 20 лв.
Виж примерно тоя сайт.
http://www.teniski.eu/?id=yourdesign&menu=1
Има ликряни, микряни... Пишеш квото си искаш.
Ко не ти харесва, можеш да им пратиш, или да поръчат квото ти харесва.
Само идея.
И този сайт намерих и даже им пратих това,което искам :).И аз я смятах към 20-тина лева.Тениската е 10,щампата не знам колко ще излезе,но не би трябвало да е много скъпа,щом готови щамповани тениски са 12,50 и доставка 5-6 лева.
aMneSia ако намериш, ще е много хубаво :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 15.07.10 20:50.
Чакам вече доставката на тениската от teniski.eu :).Оказаха се коректни,поне засега.Отговориха ми на E-Mail-а и ми се обадиха.Пратих им желаният шрифт,с който искам да бъде написано “Security” и до няколко дена трябва да дойде тениската :).Ще пусна и снимки :).
21.07.10
21:40
И аз сега си взимам такава тениска доставката колко излиза ?
По - здрави .
21.07.10
21:49
Що за селения е тва:))
казано от animalbatista на 21.07.10, 21:49:
Що за селения е тва:))
Голяма :).
manqka тениската е 10 лева + 3 лева за принтирането.Трябва да си избереш шрифт,да им пишеш и си готов :).Доставката е 5 лева.За 1 тениска е малко неоправдано,но аз си поръчах още 2 :) без надписи :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 21.07.10 23:38.
22.07.10
05:53
От там съм си правил “билдърска” тениска и излезна качествена.
казано от az100yan на 22.07.10, 05:53:
От там съм си правил “билдърска” тениска и излезна качествена.
А на каква температура я переш?Сега се сетих,че да не се разлепи надписа на първото пране още :).
22.07.10
11:02
Тя фланелката идва с листче и на него пишеше максимум на колко градуса да се пере.Иначе доколкото помня на 30.
24.07.10
11:59
Интересно ми е какво ще правите с тениските???
Предполагам че ще си ги носят :D
24.07.10
14:43
казано от anton1o на 24.07.10, 14:10:
Предполагам че ще си ги носят :D
Мен ме е срам да ги нося, освен на работа и някой път във фитнеса... 4-5 коня дига такава тениска :D
24.07.10
16:30
Ако носиш такава тениска в някои квартали няма да ти се размине :D
после покажи една снимка, че може и аз да си поръчам :P
В моя фитнес всички дето носят тениски Security са дебели и слаби на сила. Не намеквам нищо за някои от тук ;)
Между другото и аз си поръчах тениска от teniski.eu дано са хубави в понеделник идва. Естествено не написах Security Интересното е ,че я поръчах в понеделник (19.07)
А си купих един потник от един магазин за добавки и ме кефи поне на вид , но ми е къс :)
Снимки ще пусна.Да дойдат тениските само.Уж за петък ми обеща момчето,което ми се обажда,но на другия ден ми се обади някаква и ми каза,че ще стане за понеделник или вторник :).
24.07.10
19:17
Сега си поръчах тениска с надпис ММА да видим ко ше стане :D
Това верно е голяма селяндурия.
Селянин - човек, който обработва земята
Селяндур - ...
24.07.10
20:46
ХАХАХАХХАХАХАхаХАххахахАХАхаХАХхахахахахахахаХАХаХхахахахахахаХАХХАХАХаХХАхаХаХаХхаХАХххаХа
Намерили на кой да викат селянин като нещете никой да си взима като тъпите ви тениски изобщо не споменавайте за тях бе ..като пише Security к’во големи газари ли сте : първо сте бахти смешните второ сте бахти простите трето сте бахти олигофрените четвърто като изградите хипер смешните тела това ви кара да мислите че сте някви ли :lol: тръгнал да носи тениска ‘’охрана’’ само като си представя колко селски ще бъде ..смешен човек със смешна тениска тръгнал да ми се надува..къде си тръгнал бе ща църна един път щи oткача главата .
П.С За мене си не търсих тениска.. 1 приятел търси затова попитах .
24.07.10
21:10
казано от manqka на 24.07.10, 20:46:
ХАХАХАХХАХАХАхаХАххахахАХАхаХАХхахахахахахахаХАХаХхахахахахахаХАХХАХАХаХХАхаХаХаХхаХАХххаХа
Намерили на кой да викат селянин като нещете никой да си взима като тъпите ви тениски изобщо не споменавайте за тях бе ..като пише Security к’во големи газари ли сте : първо сте бахти смешните второ сте бахти простите трето сте бахти олигофрените четвърто като изградите хипер смешните тела това ви кара да мислите че сте някви ли :lol: тръгнал да носи тениска ‘’охрана’’ само като си представя колко селски ще бъде ..смешен човек със смешна тениска тръгнал да ми се надува..къде си тръгнал бе ща църна един път щи oткача главата .
П.С За мене си не търсих тениска.. 1 приятел търси затова попитах .
А така нареди хубаво, кви са тия смешници :D
27.07.10
12:44
Нещо “У”-а не ми харесва много,но иначе си изглежда готина ;)
Ами да чух вече за “Y”-то и на мене не ми харесва много,но все не намирах подходящ шрифт.Този ми хареса,а за една буква да търся друг,мисля че не си заслужава :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 27.07.10 12:54.
27.07.10
16:27
Каква беше фланелката? Българска/Спортна тениска ФОЛ/спортна тениска Ликра?
Аз си поръчах ликра. На телефона ми се обади няква жена за да потвърдя, ако незнаех че съм си поръчал фланелка и не очаквах да ми се обадят за потвърждаване нямаше и да й разбера какво говори... Някоко пъти викам “моля?” и викам да да потвърждавам да добре на 2ри август и затварям :D
ако е казала цената ще е 50 лева няма и да съм я разбрал :D
27.07.10
16:57
Ами реазгледай. Тая спортната тениска е 7,50 обикновена българска е 5 лева. За гърба надпис на 1вия ред е 3 лева на вторие още 2=5
може и на трети да пишеш излиза още 2 по принцип. Фланелката е 12.50 и 5 лева доставката ;) Смятах и потник да поръчвам, ама си викам тоя L въпреки че размерите са дадени може да не е като МОЯ L :D
Марката на тениските е Fruit of The Loom.Не са лоши.Размерите на тениските съвпадат с останали,конкретно с на Adidas тениските съвпада размера,на Puma имам една блуза и с нея съвпада.Аз си поръчах Slim Fit T тениска (95% памук,5% еластант) за 10 лева.Стои ми прилепнало,въпреки че е почти изцяло памучна.3 лева е щампата.Поръчах си и 2 тениски Valueweight за по 6,50 едната.Лилавото е много хубаво :).Момчето,което ми се обажда за надписа е много точно и веднага се разбрах с него.После ми се обажда и на мене тая жена за потвърждение и аз не я разбрах веднага :).Добре,че знаех кой се обажда :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 27.07.10 18:07.
27.07.10
19:04
То жената... Не е кЪт човека :D
ПС: в тоя сайт от готовите щампи видях женска фланелка с надпис “I fuck on the first date” нз ако някое момиче излезе с мен с така фланелка :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 27.07.10 19:14.
Аз видях тениски Im drunk , she’s fat.. it’s on Човек който ходи с гаджето си :D
27.07.10
21:12
Пич аз такъв шрифт, с подобно “у” не видях в сайта O_o