24.07.10
12:05
Не знам от къде да започна.....Значи, тренирам редовно фитнес от 5 месеца. Но преди два месеца качих рязко 7 кг(пиех редовно отводнителни и преди два месеца ги спрях) и тогава почнах да качвам вода като луда. Смених си хранителния режим, започнах диета пил.филе, картофи и белтъци по равни количества през 2 ч. , съответно в 10, 12,14,16 и 18 ч. и пиех много вода.В същото време продължвах да си тренирам 5 пъти седмично.....издържах на този режим 3 седмици и нямаше никакъв ефект. После опитах друго- 2 седмици на плодове, зеленчуци и кис. мляко, пиех clenbuterol i L-carnitin, тренирах сутрин 90 мин. кардио и вечер 60-70 пак кардио, 6 пъти седмично. Не смъкнах килограми, а единствено 2см от талията, ханша и бедрата. Какво да правя, искам да си върна предишните кг.??? Висока съм 165 и тежах 54, а сега съм 62:((((( Може би трябва да спомена и че преди режима ми беше под вскаква критика- по цял ден калфета и цигари, почти ништо не хапвах и вечер, ядян предимно салати и изпивах 1-2 чаши вино.Разбира се имах периоди, когато ядях по много и такива през които почти нищо и си държах 54 кг., тогава дори не спортувах. А сега каквото и да опитвам, нищо не се получава.....Някой може ли да ми даде съвет?
Кой каквото сам си направи...Продължавай да се храниш редовно, но разнообрази малко менюто. Яж здравословни неща като цяло: зеленчуци, месо, яйца, млечни (тук не всички ще се съгласят, но ти пробвай как ти действат), овесени ядки. Направи си по-добре 3 по-сериозни хранения и 2 междинни между тях отколкото през 2 часа само да мислиш какво да ядеш постоянно. Тялото ти в момента си връща за всичките глупости, които си му причинила с кафетата, цигарите, отводняващите и клена. Сега може да имаш застой, но имай търпение, хубаво и здраво тяло се постига бавно. Продължавай с фитнеса, намали малко това кардио и спри да се мериш и теглиш.
24.07.10
15:22
отчаяна съм вече((( и това, за което ми пишеш съм го пробвала, вече два месеца никакъв ефект. А за clena не мойах да те разбера, аз от него смъкнах малко???
От клена се полудява!Казвам го от личен опит,тая пумия ако ще да стана 120 Кг повече няма да я пия :X .За 2 месеца ако искаш да станат чудеса............няма да стане.То ако беше така,всички щяха като теб цял живот да се тъпчат с буклуци и после за 2 месеца да станат модели ;).Постоянство му е мамата
24.07.10
16:01
това за пръв път го чувам....преди съм пила и efedrin, но тогава не спортувах! Аз от 5-6 год. съм си 54 кг. и сега изведнъж качих и не мога да ги смъкна
Ем нз....аз си го прасках по 7 на ден и по едно време не ми беше особено приятно(меко казано) и го спрях от раз
24.07.10
20:23
ееее аз го пиех по 9 на ден, 14 дни и не се спира по-рано, защото пурвите 3-4 дни качваш...а иначе трепенето, безсънието, качването на темр. си ги търпях.
Жено.....от всичко изпито от мен,диети и тн........накрая разбираш ,че здравето ти е най-важно и хората те обичат такъв какъвто си :)
25.07.10
08:53
:)) не знам ти какво си пил, но ако ти кажа аз какво съм вземала.....прав си, но аз винаги съм си била 52-54кг. и сега не мога да се понасям(61), важно ми е аз да се харесвам:)