Десет килограма за два месеца

24.07.10
16:31

Здравейте.Пиша ви по един такъв върос:
За 2 месеца трябва да сваля 10-12 килограма (аз сам 100кг. на 18г.) Бихте ли ме посъветвали какъв хранителен режим да спазвам и какво да ям през тези 2 месеца :) Разбирасе и някоя тренировчица ако може да ми кажете да правя.А забравих да ви кажа тренирам волейбол но сега месец Август няма да мога да тренирам защото ще постапвам в болница.
Благодаря ви много :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 13:23.

24.07.10
17:34

Е ти в болницата ли искаш да сваляш?

24.07.10
18:49

казано от Helper55 на 24.07.10, 17:34:

Е ти в болницата ли искаш да сваляш?

Продължаваш да ръсиш тъпи мнениея. 10-12 килограма ще ги свалиш лятото, особено ако имаш много мазнини и задържана вода прави кардио. Сутрин на гладно е най-оферта.

24.07.10
18:55

Еми да ти кажа би трявало някаде 1 седмица да стоя в тая болница и няма там да ги свалям ......
Добре ще го правя и да имам доста мазнини които бих желал да сваля (корем,гадри,паласките) ако може да ми дадете савет и за тях какво да правя :) ще съм ви благодарен :) :)

24.07.10
19:07

Като не четеш...не спори
“забравих да ви кажа тренирам волейбол но сега месец Август няма да мога да тренирам защото ще постапвам в болница.”От къде да знам колко време ще седи в тая болница.
По темата:Прави кардио сутрин на гладно,както казва Rikoo +кафе примерно и гледай да ограничиш въглехидратите до обяд/следобед

25.07.10
11:52

казано от Sunrize на 24.07.10, 16:31:

За 2 месеца трябва да сваля 10-12 килограма (аз сам 100кг. на 18г.) Бихте ли ме посъветвали какъв хранителен режим да спазвам и какво да ям през тези 2 месеца :) Разбирасе и някоя тренировчица ако може да ми кажете да правя.А забравих да ви кажа тренирам волейбол но сега месец Август няма да мога да тренирам защото ще постапвам в болница.

Тренирай с медсестрите!
Няма начин в болницата да си и да сваляш!

25.07.10
13:46

Ако тренира със сестрите ,може пък и да може :)

25.07.10
14:02

казано от Helper55 на 24.07.10, 19:07:

Като не четеш...не спори
“забравих да ви кажа тренирам волейбол но сега месец Август няма да мога да тренирам защото ще постапвам в болница.”От къде да знам колко време ще седи в тая болница.
По темата:Прави кардио сутрин на гладно,както казва Rikoo +кафе примерно и гледай да ограничиш въглехидратите до обяд/следобед

Моя грешка! Както и да е, така става като чета през редовете, такива теми всеки ден излизат.

VA

25.07.10
15:17

казано от Xitap на 25.07.10, 11:52:

казано от Sunrize на 24.07.10, 16:31:

Тренирай с медсестрите!
Няма начин в болницата да си и да сваляш!

Ох мани мани като гледам кви лелки са мед сестри, не е като по филмите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1