JC-Протейни ?

SE

06.08.06
12:44

искам да питам за протейните йа JC стават ли ?Искам мнение от хора дето са ги пили а не хора дет си нямат работа и само ги плюят ?

Точно за JC се изписаха към 5 теми за последните 2 седмици.И всичките питат за едно и също “стават ли,добри ли са и т.н.”, потърси малко.

SP

06.08.06
14:11

преди 2 год суроватката им беше най-големия боклук, който съм пил, сега не знам... ама ако съдя по цената пак ще са зле.

24.07.10
12:17

Ами аз преди няколко месеца зи взех Ultra Whey Pro на JC и дори него изпих :D голяма боза :) никакъв резултат ;) то може ли 2кг протеин за 70лв :D виж американските на кфи цени са и сам си направи равносметка :D ;)

24.07.10
12:25

JC Nutrition сигурно е съкратено от Jerks Choice Nutrition (шегичка) :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.07.10 12:26.

24.07.10
12:43

Междудругото момчета искам някакъв протейн “качествен”, но на достъпни цени разбира се, мисля да го комбинирам с silabg.com/bg/product/comments/id/83 този креатин :) нензам дали ще е удачно, ще ме посъветвате ли !? :)

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 24.07.10 13:31.

24.07.10
14:30

Всички български добавки не струват
лично съм се убедил в това

За 70-75 лв може да си купиш 2-2.3кг качествен протеин,стига да знаеш къде да търсиш :) сега гледам има някво много популярно,google му викали,ама аз още не съм го пробвал :)

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 24.07.10 15:28.

24.07.10
15:43

казано от MaSTaH на 24.07.10, 15:25:

За 70-75 лв може да си купиш 2-2.3кг качествен протеин,стига да знаеш къде да търсиш :) сега гледам има някво много популярно,google му викали,ама аз още не съм го пробвал :)

Хах пич по добре да беше дал пример, а не да ни караш да се ровиме из google щото аз питам за да знам горе-доло кво пият хората и кое е качествено знам, че може да се намери нещо качествено за 75лв ама кое е качествено търси се пример !?

Мнението беше редактирано от aggresor на 24.07.10 15:43.

24.07.10
15:46

Търси протеин ИЗОЛАТ на добра цена. Това е “качествено”

24.07.10
16:11

казано от Aleksandar Marinov на 24.07.10, 15:46:

Търси протеин ИЗОЛАТ на добра цена. Това е “качествено”

Ще потърся дори още от сега ще започна да копувам, защото несъм много добре финансово и мисля до зимата да си направя добър стаг :p тоя креатин дето го посочих по-горе + някъв изолат ии друго незнам казваите ако има нещо

А и тренирам от 2 год :D може да потрябва :)

VA

24.07.10
16:19

Цецо викаш 2кг американски протеин за 70лв., какво ще кажеш за 2.270кг за 72лв.? Цените на американските протеини по принцип са високи заради вноса и многото надценки! Ако в българия се произвеждаше качествен протеин, едва ли щеше да струва повече от 60-70лв за 5 либри, а JC-то върви точно толкова, на цената на качествен протеин само че е ШИТ ;)

Пич има една карама теми като твоята изписани,отделно в таздела Марки и Промоции има сумати и сайтове с какви ли не протеини,мен като ме интересува нещо търся и чета първо,и тогава ако нещо не ми е ясно питам

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/46196/

HE

24.07.10
17:40

казано от MaSTaH на 24.07.10, 16:21:

Пич има една карама теми като твоята изписани,отделно в таздела Марки и Промоции има сумати и сайтове с какви ли не протеини,мен като ме интересува нещо търся и чета първо,и тогава ако нещо не ми е ясно питам

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/46196/

От ползавето на търсачката явно боли адски много, но пък си е друго всичко да ти дойде на готово щото си решил да попиташ, а не знаеш ли че като си задал въпрос всички са длъжни да ти поднесат смляна информацията щото те мързи?

Скоро очаквам тема “може ли някой да ми купи еди какво си и да ми го донесе в къщи, щото ме мързи да се разправям с куриери”  :D

25.07.10
15:12

Направо си е задължително преди да се пита във форума да се ровне в търсачката щото после някой друг като ровне в нея и като му изленат 20 теми за това, което търси ще се чуди коя от тях да чете. Така форума само се разводнява и много ценна информация става по трудна за намиране. Като потърсиш ти пак можеш да питаш, но ще го напавиш във вече създадена тема по въпроса който те интересува и така информацията ще е по концентрирана и най важното е че в повечето случаи вече има написан отговор за това което те интересува. Специялно раздела за хранителните добавки и пълна каша.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1