23.07.10
22:03
Здравейте,значи имам въпрос. Първо да кажа,на 15 години съм,172 висок,63кг. и около 4-5 месеца стаж във фитнеса. Сега си купих гейнър за маса + креатин малат на Trec Nutrition и в Понеделник ще си идва приятел и сме си купили подаръци 1 на друг и той ми е взел 150 капсули Аминокиселини,да попитам 3те неща могат ли да се комбинират? И ако може да ми дадете примерна програма,по която да тренирам. Ще съм ви изключително благодарен. :)
Грешен раздел....нвм
http://www.bb-team.org/fitness/workouts/#axzz0ua2YsCJT
http://www.bb-team.org/workout/1359/
Еми вече има стаж 4-5 месеца не мисля че му трябват кръгови.Дай някъв тридневен сплит си направи да кажем:
Понеделник: Гръб и трицепс
Сряда:Гърди и бицепс
Петък.Рамо и крака
И корема можеш да го тренираш 2 пъти седмично ако искаш
казано от martinski на 24.07.10, 08:04:
Еми вече има стаж 4-5 месеца не мисля че му трябват кръгови.Дай някъв тридневен сплит си направи да кажем:
Петък.Рамо и кракаИ корема можеш да го тренираш 2 пъти седмично ако искаш
А този тренировъчен режим добър ли е? :
първи ден - гърди, бицепс, корем
втори ден - почивка
трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
четвърти ден - почивка
пети ден - рамо, крака, корем
шести ден - почивка
седми ден - почивка
Мисълта ми е с добавените трапец,предмишница. А и ако правя след всяка тренировка по 15-20 минути кардио ще качвам без да се омазнявам,така ли е? И последния ми въпрос е дали мога да комбинирам гейнър за маса,креатин малат и аминки?
казано от Enew на 24.07.10, 11:39:
казано от martinski на 24.07.10, 08:04:
Петък.Рамо и кракаИ корема можеш да го тренираш 2 пъти седмично ако искаш
А този тренировъчен режим добър ли е? :
първи ден - гърди, бицепс, корем
втори ден - почивка
трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
четвърти ден - почивка
пети ден - рамо, крака, корем
шести ден - почивка
седми ден - почивкаМисълта ми е с добавените трапец,предмишница. А и ако правя след всяка тренировка по 15-20 минути кардио ще качвам без да се омазнявам,така ли е? И последния ми въпрос е дали мога да комбинирам гейнър за маса,креатин малат и аминки?
Ако исакаш да акцентираш в/у гърдите и биципса, прави ги в ден първи.Няма проблем да правиш кардио след тренировка, но това, че ще качваш без да се омазняваш, зависи от това какво ядеш.
Мнението беше редактирано от anton1o на 24.07.10 17:26.
казано от martinski на 24.07.10, 19:35:
Добра е програмата.Ся си оправи яденето
Ами аз сега почнах само яйца,ориз,картофи,пилешко,кашкавал,сирене и салата (със мноого малко зехтин). Например един ден си правя картофи на фурна само с подправки и ги ям 2 пъти през деня (1 малка тавичка) и за 3тото и 4тото ядене си сравя 3-4 яйца + банани. На следващия ден си варя ориз (слагам един бульон във водата,за да има по-добър вкус) със малко настърган кашкавал,след това пак 2-3 яйца + парче пилешко бутче или пържола. В тренировъчните дни като си пия гейнъра преди тренировка (50 гр.) слагам около 300-400мл. прясно мялко + банан и няколко ледчета и пасирам и след тренировка пак 50 грама същото и това ме засища доста. И дали е добре да ям по 150-200 грама извара преди сън? :)
Мерси предварително.
И дали е добре да ям по 150-200 грама извара преди сън?
Естествено, яж 200гр 30мин преди сън :)
казано от anton1o на 25.07.10, 08:28:
И дали е добре да ям по 150-200 грама извара преди сън?
Естествено, яж 200гр 30мин преди сън :)
Последен въпрос: За какво ще спомага като ям 200 грама извара преди сън?
25.07.10
22:57
Изварата е храна. Съдържа казеин което ще рече бавно усвояем протеин, нужен на тялото ти през ноща когато спиш 6-7-8 часа през които не се храниш.
Ще помогне да не си лягаш гладен, да повишиш общия прием на белтък за денонощието, да намали катаболните процеси и на теория да се възстановяваш по добре.