24.07.10
19:54
Здравейте!
На 19 години съм, около 186см. висок и тежа приблизително 70кг. На ден правя по около час и половина кардио и се интересувам от продукти, които да ми помогнат да изгоря по-бързо мазнините около бедрата и задникът ми. След един проблем там имам повечко мазнини, отколкото са ми нужни, но в момента това с кардиото е прекалено бавно и бих искал да подсиля малко ефекта с нещо. Предпочитам по-евтини алтернативи, нямам голямо желание да давам големи суми, тъй като така или иначе живот и здраве ще сваля каквото трябва и сам, просто искам малко да ускоря процеса.
Поздрави! :)
Час и половина кардио е много. Ама наистина много. А варианти има колкото искаш - кажи колко лева ти се дават и така..за теб 30 лева може да са много, откъде да знаем :)
На 186 см и 70 кг. и искаш да сваляш за мен не е нормално. Пробвай да качиш чист мускул.
Човека ви пита за добавка, вие го нахранихте :D Всеки има собствена представа за естетика.
@ автора fitness1.bg/cat/8/
казано от korpusito на 25.07.10, 06:38:
Човека ви пита за добавка, вие го нахранихте :D Всеки има собствена представа за естетика.
@ автора fitness1.bg/cat/8/
имам въпрос към теб и останлите...видях че си дал линк към фитнес1 и първото което се вижда на страницата е fitness1.bg/adrenalean/ и искам да попитам ако някой го е пробвал дали найстина е добро или при комбинация на л карнетине и кофеин е същото???
Man Scorch
или
Scitec Adipokill
или новия Стимулант Х
Мнението беше редактирано от emzo на 28.07.10 11:17.
28.07.10
12:03
Слушай emzo.